Trucuri de gătit care ne vor schimba viata cu totul !

Aceste sfaturi sunt incredibilesi va vor salva mult timp din bucatarie.

Iata care sunt trucurile pe care le vom folosi de fiecare data cand vom gati:

Trucul pentru a face baconul perfect

Trucul pentru baconul perfect e mult mai simplu: ai nevoie doar de puțină apă!

Pe lângă faptul că vă ajută să vă faceți baconul maro și crocantă, acest truc minimizează de asemenea stropi de grăsime.

Cum sa stratificti tortul fără un cuțit ?

Te-ai intrebat vreodata cum brutarii profesionisti fac torturile lor frumoase?

Puteți să o faceți singur acasă, fără a trebui să vă ascuțiți abilitățile cuțitului.

Descoperiți cum să tăiați tortul în straturi uniforme folosind ață dentară!

Posati oul perfect

Indiferent dacă le folosiți pentru a le pune in salată verde sau o felie de pâine prăjită, ouăle posate sunt una dintre plăcerile simple ale vieții.

Dar cea mai mare provocare esta ca oul să-și păstreze forma.

Pentru a obtine unou posat trebuie sa aveti in vedere scfundarea oului in otet 5-10 minute inainte de a-l sparge.

Îndepărtați cu ușurință coaja ouălelor fierte

Ouăle fierte sunt bogate în proteine ​​și sunt o gustare excelentă.

Doar o lingură vă va ajuta să scoateți coaja rapidă și îngrijită, mai ales dacă ouăle sunt foarte proaspete.

Curățați un kiwi fără să zdrobiți fructele

Pulpa de kiwi poate fi foarte moale, ceea ce il face greu de separat de coaja de la acest fruct delicios, care este bogat in fibre, vitamina C și folati.

Folosind doar o lingură, totuși, puteți indeparta coaja unui kiwi rapid și elegant.

Fierbeti somon cu o pungă de sandviș

Fiertul este una dintre cele mai sănătoase moduri în care puteți găti somon și nu trebuie să vă murdariti bucătăria pentru a o face.

Tot ce ai nevoie este o punga de plastic  pentrusandwich și o lamaie.

Readuceti la starea proaspata pâinea veche în cuptor

O baghetă proaspătă are o crustă delicioasă, crocantă și un mijloc pufos, dar când se învecheste, se transformă într-o bucată de pâine tare.

Adui viața înapoi pâinii uscate, învechite, cu această tehnică atât de ușoară.

BONUS:

Acest ulei de gatit popular este oficial un pesticid, dar multi oameni il folosesc zilnic!

Cu toții folosim ulei la gătit in fiecare zi.

Dar, știi de fapt, care este calitatea uleiului dumneavoastră?

Știi conținutul său?

Din ce e facut?

Uleiul de măsline este făcut din măsline, ulei de semințe de struguri este fabricat din semințe de struguri, ulei de arahide este fabricat din arahide, iar uleiul de rapita este fabricat din semințe de rapiță.

În anii 1970, fermierii canadieni cultivat un nou soi, cu un conținut redus de acid euric, și chiar și-a schimbat numele. „Canola“ înseamnă „ulei din Canada, cu acid scăzut,“ și trebuia să convingă consumatorii că este sigur.

„Canola“ a devenit o marcă înregistrată, iar apoi a fost abandonat, astfel încât „canola“ a devenit în curând termenul generic pentru ulei de rapiță scazut- in acid euric.

Uleiul de canola este un insecticid puternic, și este ingredientul principal în pesticidele „organice“.

Prelucrarea canola

„Canola reprezintă a treia cultura cea mai importantă în Canada, după grâu și orz“, motiv pentru care producătorii au găsit cel mai ieftin mod de a „pompa“ ulei.

Soia, rapiță, bumbacul și semințele de floarea soarelui sunt mai întâi adunate.

Acestea provin din plante modificate genetic, ceea ce inseamna ca rezista tone de pesticide pulverizate pe ele.

Uleiul de canola este versiunea uleiului de rapiță.

Uleiul de rapiță natural este toxic, iar companiile au făcut o versiune ieftină mai puțin toxica.

Pulpa de semințe și de ulei este trecuta printr-o baie de solvent hexan și aburita pentru a elibera mai mult ulei.

Hexanul este un produs de ulei de petrol brut, și este un anestezic ușor.

Inhalarea cauzeaza euforie ușoară, somnolență, dureri de cap și greață.

Este toxic pentru mediul înconjurător.

Fosfat este adăugată la amestec / ulei de semințe, deoarece se separă în două.

Uleiul brut este gata, iar orice resturi sunt transformate în hrana pentru animale, etc.

Uleiul este trecut prin degomare, neutralizare și albire.

De asemenea, este adăugată apă în proces.

Problemele de sănătate legate de uleiul de canola

Rapița este teribil pentru sănătatea dumneavoastră, și provoacă probleme grave de sănătate.

Iata unele dintre ele:

Crește nivelul de colesterol rau

Declanșează boli de inima si cancer

Epuizeaza vitamina E

Crește incidența lupus sistemic, scleroza multiplă, paralizie cerebrală, hipertensiune pulmonară, neuropatie și alte tulburări

Paralizează mușchii scheletici

Cauze spasme ale sistemului respirator

Imunitatea se oprește

Evitati rapita si alte uleiuri procesate în mod similar, inclusiv șofrănel, porumb, floarea soarelui, și uleiuri vegetale.

Acestea sunt produse modificate genetic.

Alternative sigure :

Ulei de cocos

Este bun pentru inima ta, reduce nivelul de colesterol rau, scade lipidele corpului, și oferă un efect antiinflamator.

Este gustos și sănătos!

Ulei de avocado

Acesta este un mod frumos de a folosi fructele de avocado.

Are punct ridicat de fum, si nu arde atunci când este încălzit.

Ulei de masline

Este delicios în salate.

Acest ulei natural este gustos, sănătos, și o alternativă sigură la uleiurile vegetale fabricate.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.