Multi oameni sunt foarte ocupati in zilele astea si uita atunci cand fierb apa si uneori o fierb pe aceeasi de doua ori. Cu toate acestea nu este recomandat sa fierbeti de doua ori aceeasi apa deoarece exista unele reactii care se petrec la nivelul celular.
Continutul de oxigen se modifica si permit compusii periculosi sa intre in acesta. Acesta este motivul pentru care apa proaspata intotdeauna are un gust mai bun. Desigur prin fierberea apei exista si un lucru bun si anume este o modalitate foarte buna de a elimina bacteriile.
Apa fiarta de doua ori pentru crea compusi toxici cum ar fi arsenic, fluor si nitrati care apar datorita modificarii a structurii chimice. Fluorul este deosebit de periculos deoarece in multe studii a fost demonstrat ca poate crea probleme cu sistemul nervos si tulburari cerebrale.
Mineralele din apa nu se evapora in timpul procesului si astfel prin refierbere mineralele raman in spate Folosirea apei refierte pe timp indelungat poate duce la numeroase probleme de sanatate.
Este recomandat ca intotdeauna sa consumati apa proaspata pentru ceai pentru a mentine sanatatea si bunastarea.
Comentarii