Aceasta bautura curata intr-adevar ficatul si intareste imunitatea. Grabiti-va sa salvati reteta!

Acest remediu natural se prepara din doar 4 ingrediente simple, dar extrem de benefice pentru sanatate.

Bautura este foarte puternica si poate imbunatati circulatia sangelui, poate fortifica sistemul imunitar, poate curata ficatul si poate reduce semnificativ efectele radicalilor liberi.

Consuma in fiecare zi aceasta bautura pentru a te simti mai bine.

Ai nevoie de:

radacina de ghimbir

8 catei de usturoi

4 l de apa

8 lamai

Iata ce trebuie sa faci:

Se spala si se curata ghimbirul, dupa care se taie.

Se curata apoi usturoiul si se taie.

Lamaile se taie cu tot cu coaja si se pun toate ingredientele in blender.

Se toarna cei 4 l de apa intr-o cratita si se adauga amestecul obtinut.

Cand apa incepe sa fiarba, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca, dupa care se strecoara si se pastreaza in sticla.

Se consuma in fiecare zi bautura, cu 2 ore inainte de masa, iar dupa un timp te vei simti mult mai bine.

BONUS

Alimente ce va intaresc imunitatea si lupta impotriva racelii si gripei !

Inainte de a apela la ajutorul medicului pentru un remediu, apelati mai intai la tot ce ne-a lasat mama natura.

Bucataria dumneavoastra detine alimente minunate ce intaresc sistemul imunitar si lupta impotriva gripei .

In timp ce exercitiile fizice regulata, spalarea mainilor si vacciul sunt metode testate de a lupta impotriva bolilor, puteti de asemenea sa va stimulati sistemul imunitar cu alimente si ingrediente din casa dumneavoastra.

Adaugati aceste alimente in dieta dumneavoastra si raceala si gripa va sta la distanta:

Migdalele

Migdalele sanatoase oferi vitamina E, antioxidanti care stimuleaza imunitatea, ceea ce poate ajuta la reducerea sanselor de a dezvolta infectii respiratorii si a sa raciti, potrivit cercetatorilor de la Universitatea Tufts.

Mai mult o porție de migdale este necesara pentru doza zilnica, așa ca puteti incerca si semințe de floarea soarelui, cereale fortificate, germeni de grau si verdeturi.

Fructele citrice

Vitamina C se gaseste cel mai frecvent in fructele citrice, care este un antioxidant care poate ajuta la reducerea simptomelor de raceala cu 23%, potrivit studiilor.

Studiile au aratat ca doar 1-8 grame sau 1000-8000 de miligrame de vitamina C sunt necesare pentru a fi in siguranta in fata pericolelor.

Legume cu frunze inchise

Majoritatea dintre dvs. asociati fructele citrice cu vitamina C, dar legumele cu frunze inchise la culoare, cum ar fi spanacul, arugula, kale, sunt, de asemenea, surse importante ale vitaminei C si lupta impotriva racelii.

Conform cercetarilor, daca luati in mod constant cantitati adecvate de vitamina C, aceasta poate reduce durata unei raceli.

Miere

Mierea este adesea recomandată ca un remediu – pentru totul, de la taieturi, arsuri si zgarieturi.

Acest lucru se datoreaza proprietatilor antiseptice naturale ale mierii ce ii permit sa funcționeze ca peroxidul de hidrogen.

Pentru că iti acopera gâtul, mierea este o solutie excelenta pentru ingrijirea gatului.

De asemenea, datorită proprietatilor sale antimicrobiene si antioxidante in combaterea infecțiilor cauzate de bacterii, virusuri si ciuperci.

Ciuperci

Ciupercile sunt adesea trecute cu vederea ca hrana pentru sanatate, dar conțin 2 arme mari de care aveti nevoie pentru sezonul de gripa; seleniu, care ajuta celulele albe din sange sa produca citokine care limiteaza boala.

Al doilea este betaglucanul, un tip de fibra antimicrobiana, care ajuta la activarea celulelor care distrug infectiile.

Ceapa

Ceapa contine, de asemenea, compusii antimicrobieni cunoscuti sub denumirea de alicina si alion.

Pentru a obtine actiunea de combatere a gripei, este recomandat sa consumati o portie de ceapa cruda la fiecare cateva ore.

Puteți încerca sa o puneti in mancare, ceea ce este mult mai bine, pentru ca atunci va fi o parte din stilul tau de viata.

Usturoiul

Cultivat inca din antichitate, usturoiul este unul dintre cele mai recomandate alimente impotriva racelii, datorita proprietatilor sale curative si antiseptice, avand un continut bogat in antioxidanti.

Fiind utilizat in special la condimentarea sau aromatizarea unui mare numar de preparate culinare, usturoiul are un rol mineralizant si contine o serie de elemente nutritive: fosfor, calciu, potasiu, sodiu, mangan, cupru, sulf, fier, vitaminele B, C şi E

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.