> Trucuri de frumusete pe care orice femeie trebuie sa le cunoasca pentru ca te pot face sa arati cu pana la 10 ani mai tanara! - Healthy Zone Trucuri de frumusete pe care orice femeie trebuie sa le cunoasca pentru ca te pot face sa arati cu pana la 10 ani mai tanara! - Healthy Zone

Healthy Zone

Trucuri de frumusete pe care orice femeie trebuie sa le cunoasca pentru ca te pot face sa arati cu pana la 10 ani mai tanara!

Exista trucuri care ne fac viata mai usoara si de care ne putem folosi zilnic.Aceste secrete sunt extraorinara si toate doamnele trebuie sa le cunoasca.Iata care sunt iar daca nu stiti ca care sunt acestea veti ramane surprinsi:

Purtati cararea pe o parte

Cararea purtata pe o parte va oferi parului dumneavoastra senzatia de volum.

Aplicati cremele faciale prin miscari circulare

Masajul facial respectiv aplicarea prin miscari circulare, va va ajuta la drenajul limfatic de la nivelul fetei, reducand aparitia ridurilor.

Folositi 2 rimeluri

Expertii in frumusete ne invata ca un truc excelent in conturarea genelor dumneavoastra este folosirea a 2 rimeluri de nuante diferite: negru pentru genele de sus si maro pentru cele de jos.Privirea va fi mai luminoasa si mai patrunzatoare.

Folositi samponul uscat

Cand aveti o zi mai nefavorabila,iar parul dumneavoastr nu sta nicicum bine, cumparati un sampon uscati, veti vedea ca va va scoate din multe incurcaturi iar parul dumneavoastra va sta mult mai bine.

Sprancenele vor arta mult mai bine  astfel:

Un  truc pentru sprancene de care trebuie sa tineti cont este pieptanarea acestora de jos in sus.

Parfumul se aplica pe umeri

Aroma se va mentine intensa, dar nu va fi deranjanta petru partenerul dumneavoastra.

Exercitiile te scapa de cearcane

Daca te-ai trezit cu o „frumoasa” pereche de cearcane, apeleaza la urmatorul truc: stai cu capul in jos, cu mainile sprijinite de podea, pret de cateva secunde. Aceasta pozitie te ajuta sa inversezi fluxul sangelui si sa diminuezi intensitatea cercurilor intunecate de sub ochi.

Pileste unghiile doar intr-un sens

Unghia este formata din mai multe straturi de cheratina, numite cuticule. Pilindu-le in ambele sensuri, aceste straturi se crapa, iar unghiile se