> Iata cum aplici tusul de ochi ca o experta, chiar daca esti incepatoare! - Healthy Zone Iata cum aplici tusul de ochi ca o experta, chiar daca esti incepatoare! - Healthy Zone

Healthy Zone

Iata cum aplici tusul de ochi ca o experta, chiar daca esti incepatoare!

Articolul meu de astăzi este despre aplicarea liniei de tus a ochilor. Indiferent dacă este vorba despre o linie subtilă și subțire pe pleoape sau groasa, un pic de lichid negru vă poate face machiajul să arate instantaneu mai bine și fără efort. Pigmentarea și intensitatea oferită de lichidul negru creaza un efect wow, ochii dumneavoastra aratand instantaneu mai bine. Pentru aspectul machiajului, folosirea unui tus (chiar dacă nu este întotdeauna negru) este cea mai bună alegere.

Cu toate acestea, după cum știm deja, tusul lichid este o sarcina dificilă! Nu numai că aveți nevoie de o mână foarte stabilă pentru o aplicare curată, chiar trebuie să știți sfaturi și trucuri pentru a face linia de lichid cat mai frumoasa. Există multe lucruri de care trebuie sa țineți cont, inclusiv forma ochilor. Să aruncăm o privire la câteva sfaturi și trucuri incredibile, care pot face mult mai ușor aplicarea tusului, mai ale daca sunteti incepator.

Tine cotul pe o suprafață plană

Aveți nevoie de o mână foarte stabilă dacă doriți să obtineti o linie perfectă pentru tus. Pentru a vă asigura, trebuie întotdeauna să vă sprijiniți cotul pe o suprafață plană și stabilă în timp ce aplicați tusul lichid.

Utilizați o pensula pentru tus

În timp ce tusul lichid este cel mai popular și convenabil în zilele noastre, există și alte modalități prin care puteți aplica tus. Ați putea folosi o perie pentru tusul cremă sau gel pentru o aplicare mai precisă.

Trasează-ți liniile pentru ochii folosind un creion mai întâi

Vremurile disperate cer soluții disperate – și ce poate fi mai supărător decât să încerci să îți faci niște ochi de pisică și să nu reușești cu niciun chip? Dacă nu te descurci cu dermatograful lichid, desenează mai întâi forma pe care ți-o dorești cu ajutorul unui creion de ochi maro.

Folosește scotch pentru a-ți putea face codițe

Ca să eviți dezamăgirea de a vedea două codițe perfecte, dar total neasemănătoare atunci când te depărtezi de oglindă, folosește un truc simplu: apelează la bucățele de scotch. Lipește-le de la colțul exterior al ochiului, până la sprâncene.

Deschide ochii

Este normal sa simtim nevoia sa inchidem ochii atunci cand aplicam fard sau tus pe pleoape, dar, daca ii inchidem de tot, sansele de a trasa o linie de tus dreapta sunt foarte mici.

Tine ochii intredeschisi atunci cand construiesti linia de tus. Pe masura ce trasezi machiajul, inchide si deschide usor ochii pentru a te asigura ca linia ta este dreapta.

Daca ai gresit, nu repara cu demachiant

In momentul in care incerci sa repari o linie stramba cu un betisor imbibat cu demachiant, produsul de curatare va intra in contact si cu restul machiajului si iti va compromite tot make-up-ul! In loc de demachiant foloseste apa micelara.