> Supa extraordinara de ghimbir perfecta pentru combaterea racelii si a gripei! - Healthy Zone Supa extraordinara de ghimbir perfecta pentru combaterea racelii si a gripei! - Healthy Zone

Healthy Zone

Supa extraordinara de ghimbir perfecta pentru combaterea racelii si a gripei!

Pe măsură ce au venit zilele mai reci, ar trebui să ne adaptăm dietele pentru a ne proteja de bacterii care pot apărea în timpul iernii, motiv pentru care trebuie să ne ocupăm de ceea ce consumăm și de modul în care le consumăm.

De aceea vă oferim această rețetă minunată pentru o supă pe care ne place să o numim „medicament într-o ceașcă”.

Această supă miraculoasă va preveni orice fel de bacterii dăunătoare și vă va ține corpul plin de nutrienți pe întreaga iarnă.

Medicina tradițională chineză a afirmat întotdeauna că fiecare ingredient pe care îl consumăm se referă la o anumită funcție sau o parte din corpul nostru.

Acesta este unul dintre motivele pentru care trebuie să înțelegeți și să ascultați semnele și simptomele pe care corpul vostru le trimite, dându-i lucrurile de care are nevoie.

Ghimbirul poate oferi câteva efecte de încălzire corpului nostru.

Ori de câte ori vă gândiți la vară, ne hrănim cu produse cum ar fi roșiile sau castraveții, lucrurile care ar putea cauza niște efecte de răcire pentru noi.

Dar când vine vorba de iarnă, vrem să facem contrariul, să mâncăm ceva care ne poate provoca efecte de încălzire, lucruri precum supe, scorțișoară și ghimbir.

Această rețetă este un amestec de ghimbir și usturoi, iar adăugarea de usturoi în supă este o combinatie perfecta.

Prin urmare, supa este capabila sa va protejeze de raceala, gripa, infectii ale sinusurilor si multe alte boli care pot fi prinse cu usurinta in timpul iernii reci.

Ingrediente:

2 căței de usturoi, curățato și taiati cubulete fin

Patru cepe verzi, de asemenea, fin tăiate

Șapte cesti de supă de pui (pentru vegetarieni – supa de legume)

50g de ghimbir rădăcină rasă, felii fin

Ciuperci tocate sau întregi (opțional)

Ardei iute

Instrucțiuni:

Puneți usturoiul, ceapa, ciupercile (dacă există) și ghimbirul într-o oala mare și puneți-l la foc mic pentru câteva minute.

Adăugați supa și lasati să fiarba.

Se amestecă foarte ușor, până când toate ingredientele devin moi.

Adăugați ultima dată chiliul tăiat și amestecați încă 5 minute.

Apoi puteți servi supa în timp ce este cald. Consumati cu apă cu lamaie și pâine.

Acest lucru va oferi mai multe efecte anti-bacteriene și va îmbunătăți și digestia.

BONUS:

Afla ce se intampla cu corpul tau daca mananci ghimbir in fiecare zi timp de 1 luna!

Pentru mai multe generatii, acest condiment provine din China si este considerat foarte benefic si puternic pentru umanitate.

Poate fi gasit in cateva forme ca cele proaspete, uscate sau praf.

Acesta detine mai multe substante nutritive si ingrediente bioactive care face lumea mai sanatoasa.

Consumul acestuia este folosit pentru medicina alternativa si traditionale si daca deja nu il utilizati in bucataria dumneavoastra, iata aici cateva motive pentru care ar trebuie:

Rezolva probleme digestive – probleme cu tractul gastro-intestinal, cu ajutorul compusilor fenolici.

Acestia vor calma iritarea ce se intampla in interioarul stomacului.

Acestia stimuleaza saliva si productia de bila si permite alimentelor pentru a trece prin tractul intestinat fara probleme.

A existat un studiu in care a cuprins 24 de persoane, toata in stare sanatoasa care consumai 1,2 grame de ghimbir pulbere inainte de masa lor.

Rezultatele au fost uimitoare, acestia au digerat mult mai rapid alimentele procesate si riscul de ingidestie a fost redus cu 50%.

Greata – datorita medicinei traditionale, ghimbirul poate fi consumat crud si neindulcit sau in ceai.

Intr-un studiu care au inclus 1278 femei gravine care au avut 1-5 grame de ghimbir, rezultatele au arata ca greata a fost reduse semnificativ.

Indeparteaza durerea – daca ghimbirul este consumat zilnic, acesta poate reduce durerile musculare cu 25%.

De asemenea a fost arata ca este destul de benefic si in cazul durerilor menstruale.

Acest lucru a fost dovedit intr-un studiu ce a fost realizat de Universitatea din Georgia.

Reduce riscul bolilor de inima – a fost facut un studiu care au inclus participanti cu diabet tip 2, care administrau 2 grame de ghimbir pudra zilnic.

Au fost ajutati in reducerea lor de zahar din sange cu 10%.

Stim cu totii ca zaharul ridicat din sange este un factor important pentru bolile de inima.

Prin consumul de ghimbir acum puteti fi sigur ca riscul de a avea boli de inima se reduce cu 10%.

Poate reduce nivelul de colesterol – 90 de persoane cu un nivel ridicat de colesterol au participat la un studiu in care timp de 45 de zile au consumat 3 grame de ghimbir zilnic.

Studiul a aratat ca consumarea ghimbirului poate reduce colesterolul.

Reduce imflamatia – deteriorarea articulatiilor din organism poate fi o boala comuna.

Oamenii cu aceasta experiente si anume 230 de persoane care sufereau de articulatii slabe si rigiditate au consumat ghimbir si au experimentat durerea mai putin de articulatie.

Proprietati anticancerigene – au fost efectuate mai multe teste si au descoperit ca ghimbirul ajuta la diferite tipuri de cancer.

Ghimbirul este bun pentru creier – ajuta la imflamarea cronica sau stresul oxidativ care poate duce la boala Alzheimer si alte deficiente cognitive cum ar fi procesul de imbatranire.

Unele studii au declarat ca compusii bioactivi si antioxidantii pot inhiba procesele imflamatorii care se petrec in creier.

Extractul de ghimbir a fost dat la 60 de femei de varsta mijlocie si rezultatele au aratat o reactie imbunatatita a memoriei.