> Samponul cu bicarbonat de sodiu va ajuta in lupta caderii parului! - Healthy Zone Samponul cu bicarbonat de sodiu va ajuta in lupta caderii parului! - Healthy Zone

Healthy Zone

Samponul cu bicarbonat de sodiu va ajuta in lupta caderii parului!

Bicarbonatul de sodiu este cu siguranță unul dintre cele mai sănătoase ingrediente din lume. Prin dezvăluirea proprietăților sale vindecătoare, popularitatea sa a crescut semnificativ. Dintre toate utilizările sale, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit și pentru îmbunătățirea calității părului. El vă va face părul stralucitor, sănătos și curăță părul de produse chimice toxice.

Dacă doriți să evitați toate produsele chimice pline de diferite substanțe dăunătoare, trebuie să încercați cu siguranță următorul tratament cu bicarbonat de sodiu pentru a menține și îmbunătăți starea de sănătate a părului. Veți fi uimiți de rezultate!

Reteta:

Faceți un amestec dintr-o parte din bicarbonat de sodiu și trei părți de apă. Aplicați amestecul rezultat pe părul umed sau uscat și masați-l bine.

Lăsați amestecul să acționeze timp de 2-3 minute și apoi clătiți-l. Curățați-vă părul de orice rămășițe folosind apă caldă.

Următorul lucru pe care trebuie să-l faceți este să preparați amestecul de oțet combinând o parte din oțetul de mere și 4 părți de apă. Puteți evita mirosul de otet adăugând câteva picături de ulei de lavandă, rozmarin sau mentă. Spălați-vă părul cu acest amestec.

Este posibil să fie puțin dificil să vă spălați părul fără spumă cum fac șampoanele standard, dar rezultatele va vor uimi complet și vă vor schimba părerea!