> Pisica refuza sa mai manance din farfurie oricat de foame ii era. Primea in schimb fericita doar pungutele cu hrana. Intr-o zi, o femeie a decis sa o urmareasca si a filmat tot. "Este incredibil asa ceva!" (video) - Healthy Zone Pisica refuza sa mai manance din farfurie oricat de foame ii era. Primea in schimb fericita doar pungutele cu hrana. Intr-o zi, o femeie a decis sa o urmareasca si a filmat tot. "Este incredibil asa ceva!" (video) - Healthy Zone

Healthy Zone

Pisica refuza sa mai manance din farfurie oricat de foame ii era. Primea in schimb fericita doar pungutele cu hrana. Intr-o zi, o femeie a decis sa o urmareasca si a filmat tot. „Este incredibil asa ceva!” (video)

Femeia care a decis sa urmareasca pisica a ramas uimita cand a aflat unde ducea mancarea.

Pisica nascuse 5 pisoi, insa doar unul supravietuise si ii ducea lui mancare.

Imaginile cu pisica Dongsuk au devenit virale.

BONUS:

Un truc grozav pentru largirea pantofilor prea stramti!

Uneori de intampla sa probezi o pereche de pantofi care iti vin bine, iar apoi sa iti dai seama ca sunt stramti, insa nu este nevoie sa mergi sa ii schimbi.

Daca incaltamintea confectionata din materiale naturale este stramta, atunci o poti ajusta, mai ales daca este din piele.

Ai nevoie de 2 saci din plastic sigilabil (cu fermoar).

Se umple un sfert din volumul sacilor cu apa si se pun sacii in pantofi.

Se baga pantofii in congelator.

Dupa ce apa ingheata se scot pantofii din congelator si se tin 20 de minute la temperatura camerei, dupa care se scot sacii din pantofi si se usuca bine pantofii cu uscatorul de par.

Trucul este minunat pentru pantofii din piele, intrucat ii poti largi cu pana la o marime!

Poti sa folosesti metoda si pentru pantofii din piele sintetica, insa va trebui sa repeti pasii de mai multe ori.