> Muschii spatelui pot cauza durere, anxietate si depresie daca sunt suprasolicitati! - Healthy Zone Muschii spatelui pot cauza durere, anxietate si depresie daca sunt suprasolicitati! - Healthy Zone

Healthy Zone

Muschii spatelui pot cauza durere, anxietate si depresie daca sunt suprasolicitati!

Muschiul din spate, din zona soldului este foarte important deoarece influenteaza flexibilitatea si mentine articulatiile sanatoase. De asemenea, muschiul din spate are capacitatea de a intari pozitia verticala a corpului.

Medicii sustin ca este mușchiul fundamental, deoarece asigura stabilitatea fizică și este mușchiul care leagă picioarele de partea vertebrală. Acest mușchi merge de la picioare la coloana vertebrală.

De asemenea, este in legătură cu diafragma, care administrează respirația și, în plus, este zona de reacții fizice diferite legate de anxietate și frică. Acesta este rezultatul asocierii dintre acest muschi si o parte din maduva spinarii.

Stilul de viata din aceste timpuri, rapid si stresant, poate duce la probleme ale muschiului, ceea ce rezulta in dureri de spate, de genunchi, durere de sold, precum si starea noastra generala de sanatate.  De asemenea, un factor important pentru dereglarea muschiului este excesul de kilograme.

Prin eliberarea greutatii in plus veti putea  ameliora aceste probleme de sanatate.