Idei de manichiura French la moda !

Manichiura French este unul dintre cele folosite stiluri pentru unghii.

Este extrem de important ca o femeie sa aiba o manichiura ingrijita tot timpul si unghiile sa arate bine.

Manichiura French va fi mereu o varianta in tendinte pe care o puteti alege mereu.

In articolul de astazi o sa va prezentam cateva diversiuni ale stillui de maichiura french pe care le puteti aplica.

BONUS

Riscurile din spatele manichiurii cu gel !

Manichiura cu gel acrilic a devenit manichiura preferata de multe femei in ultimii ani in loc de cea traditionala care a fost inca de la inceputul anilor 1900.

Unul din motivele pentru care manichiura cu gel este atat de preferata este ca aceasta dureaza de 2-3 ori mai mult decat o manichiura obisnuita (pana la 4 saptamani) si isi pastreaza finisajul stralucitor pana cand le schimbati.

Suna bine si inofensiv, nu?

De fapt, manichiura cu gel poate dura atata timp cat unghiile stau sub o lumina ultravioleta (UV) de mai multe ori pe parcursul procesului si care permite gelului sa se usuce mai repede.

Daca preferati acest tip de manichiura cu gel, trebuie doar sa va gandiți de cate ori unghiile dvs. au fost expuse radiației (UV).

In vederea identificarii pericolelor s-au facut mai multe studii pentru a determina risculprezent.

O mare parte din studii au concluzionat ca lampile folosite in efectuarea acestui tip de manichiura este sigura intr-o oarecare masura.

Lampile care emit radiatii UV au devenit o parte obisnuita din saloanele de infrumusetare.

Aceste lampi sunt folosite pentru uscare gelurilor si emit un anumit tip de radiatii UV.

S-a dovedit ca si cele cu cea mai intensa lumina  prezinta un risc moderat asupra corpului nostru.

Expertii recomanda, pentru a preveni o imbatranire prematura a mainilor sa aplica o cremacu protectie solara inainte de a va efectua manichiura.

Un alt element pe care ar trebui sa-l luam in considerare este faptul ca modul in care se aplica gelul deshidrateaza unghiile si mainile in același timp.

Deshidratarea este daunătoare pentru piele,de aceea trebuie sa acordati o atentie mai mare pielii inainte si dupa ce va faceti manichiura.

Daca preferati acest tip de manichiura este bine ca la cateva perioade de timp sa luati cateo pauza benefica atat pentru pielea mainilor cat si pentru unghiile dumneavoatra.