> Iata cum durerile de cap va ajuta sa intelegeti ce este in neregula cu sanatatea dumneavoastra! - Healthy Zone Iata cum durerile de cap va ajuta sa intelegeti ce este in neregula cu sanatatea dumneavoastra! - Healthy Zone

Healthy Zone

Iata cum durerile de cap va ajuta sa intelegeti ce este in neregula cu sanatatea dumneavoastra!

Cefaleea este un tip de durere care vine în varietate de tipuri și încă este cea mai frecventă problemă de sănătate. Pentru a le trata, trebuie să cunoașteți cauza.

În cele mai multe cazuri, durerile de cap apar după o deshidratare și oboseală, dar poate fi și un semn al altor afecțiuni de sănătate.

Dr. Sakib Qureshi, are o declarație pentru tipurile de dureri de cap. El susține că durerile de cap sunt „semnalele de avertizare ” si pot arăta pericolul real. Este recomandabil să înveți cum să recunoști aceste semnale, să înveți simptomele pentru a diferenția durerile de cap comune sau alte probleme serioase.

Utilizarea pe termen lung a analgezicelor poate provoca efecte secundare, deci este recomandabil să nu fie utilizate, ci să ușureze durerea prin soluții naturale. Există patru tipuri de durere enumerate ca cele mai frecvente și aici sunt câteva moduri naturale de tratare.

Tensiune cefaleica

Ca urmare a stresului care contractează mușchii capului și a gâtului apare dureri de cap cunoscute sub denumirea de cefalee de tensiune, care este una dintre cele mai frecvente dureri de cap.

Dacă aveți o presiune constantă asupra tamplelor, a spatelui capului sau a gâtului, puteți suferi de asemenea durere deasupra sau dedesubtul ochilor. Acest tip de durere duce adesea la vărsături și greață.

Vindecarea: preparați ceai de ghimbir și amestecați puțin ulei de menta pentru a scapa de presiunea cauzată de durerile de cap. De asemenea, puteți aplica ulei de mentă pe linia parului pentru a atenua presiunea de tensionare a mușchilor capului și gâtului. Ceaiul de ghimbir vă va ajuta să reduceți inflamația.

Durere cluster

Acest tip de durere afectează femeile, în general, mai des decât bărbații. De obicei apare ca durere simțită la un ochi. Durerea este descrisă ca fiind intensă și impulsivă, de obicei într-o combinație cu congestie nazală sau nasul umed și chiar apar ochii lacrimati.

Nu există explicații specifice pentru durere, dar se crede că această durere activează calea nervului din creier.

Vindecarea: Un pic de crema de capsaicină aplicată în nară va împiedica apariția în continuare a semnalelor de durere nervoasă.

Dureri de cap sinusale

Infecțiile pot provoca acest tip de durere, de obicei, durerea intensă și presiunea asupra obrajilor, ochii și fruntea fac parte din simptome. Uneori poate apărea febra.

Vindecarea: apă caldă, o mulțime de lichide va ușura inflamația și va deschide sinusurile. De asemenea, este recomandat consumul de vitamina C, în special portocale și alte fructe abundente cu antioxidanți. Ghimbirul proaspăt, cu proprietățile sale puternice antiinflamatoare și o mulțime de lichide va ajuta la ameliorarea stării.

Migrene

Această durere de cap afectează persoanele de toate vârstele, indiferent dacă aveți 25 sau 55 de ani. Oamenii între 25 și 55 de ani sunt predispuși la migrene.

Această durere aparține durerilor de cap complicate. Această afecțiune se manifestă prin durere puternică și intensă numai pe o parte a capului, combinată cu greață, furnicături și amorțeală, tulburări de vedere, amețeli, vărsături. De asemenea, oamenii sunt mai sensibili la lumină, miros, atingere și sunet.

Vindecarea: creșteti nivelul de magneziu, acizii grași omega 3, aportul de vitamina B12. Includeți exercițiile aerobice în rutina dvs. Potrivit unui om de știință eminent, este mai bine și mai eficient să faceti exerciții decât să utilizați medicamente standard pentru.