> Greselile pe care trebuie sa le evitati atunci cand va indreptati parul! - Healthy Zone Greselile pe care trebuie sa le evitati atunci cand va indreptati parul! - Healthy Zone

Healthy Zone

Greselile pe care trebuie sa le evitati atunci cand va indreptati parul!

Articolul de astăzi se va referi la greșelile pe care tindem să le comitem în timp ce ne îndreptăm părul. Toți ne-am îndreptat sau cel puțin am încercat să ne îndreptăm părul pentru a-i da un plus de stralucire. Totusi, în acest proces de uscare și îndreptare, comitem câteva greșeli majore care pot ameninta rezistenta și textura părului.

 

Dacă sunteți un utilizator obișnuit de placa, este timpul să vă salvați firele de par.

  1. Parul nu este clătit corect:

Ma cezi sau nu, aceasta este greseala numarul 1 pe care este posibil ca si voi sa o fi facut in mod inconstient pana acum. Odată ce ați șamponat și aplicat balsamul, este important să clătiți în mod corespunzător, deoarece reziduurile care raman pe par, in cazul in care nu este bine clatit, poate provoca dezastre atunci cand il indreptati. De asemenea, nu trebuie sa folosiți prea multe tipuri de balsam sau produse de styling înainte de a vă îndrepta părul. Dacă observați fum când vă îndreptați părul, acesta se datorează în principal produsului care se acumulează în părul vostru.

2.Alegerea uscătorului și placii greșite:

Indiferent dacă cumpărați un uscător sau o placa de îndreptat, asigurați-vă ca au temperatura reglabila. Dacă nu puteți controla temperatura, există șanse mari ca părul dvs. să fie predispus la pagube mari din cauza căldurii. Nu cumpărați o placa de îndreptat părul cu doar câteva caracteristici de bază, deoarece temperatura trebuie să fie stabilită în funcție de textură și grosimea părului.

  1. Direcție greșită:

Folosirea instrumentului de styling pe o direcție greșită poate provoca daune severe. Pentru a crea mai mult volum, folositi miscari ascendente pentru crestetul capului. Pe spate și pe laturi, utilizați mișcări descendente pentru un stil elegant.

4.Omiterea pieptanaturii:

Una dintre greșelile adesea comise este ca nu folositi un pieptene în timp ce vă îndreptați părul. Pieptanati-va parul inainte de a-l indrepta, pentru a-l descurca. De asemenea, treceti cu pieptenul prin fiecare suvita inainte de a folosi placa. Acest lucru va da un aspect foarte placut si vizibil imbunatatit fata de indreptarea fara o placa.

5.Nu vă indreptati părul noaptea:

Daca va indreptati parul inainte de culcare, dupa care va bagati imediat in pat, veti sfarsi cu părul murdar, nearanjat și nestilizat. Pentru a preveni acest lucru, prindeti-vă părul cu clame mari de styling și înfășurați-vă părul într-o eșarfă de mătase peste noapte. Acest lucru va pastra efectele indreptatului asupra parului tau si il va mentine aranjat.