> Doua tipuri de salate care sunt foarte delicioase si nu contin oua sau carne! - Healthy Zone Doua tipuri de salate care sunt foarte delicioase si nu contin oua sau carne! - Healthy Zone

Healthy Zone

Doua tipuri de salate care sunt foarte delicioase si nu contin oua sau carne!

Astazi va vom prezenta doua retete de salata care sunt extrem de delicioase sunt se pot consuma cu placere pe perioada postului.

Acestea sunt extrem de simplu de preparat si sunt foarte nutritive.

Ele pot fi consumate in orice moment al zilei si va ajuta sa va detoxifiati organismul si la pierderea kilogramelor care sunt in plus.

Iata care sunt ingredientele pentru prima salata:

250 de grame de ananas conservat

400 grame de ciuperci marinate

250 de grame de masline fara samburi

cateva frunze de salata

1 lingura de boabe de mustar

ulei de masline

sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Pentru inceput trebuie sa taiati ananasul in bucati foarte mici.

Spalati frunzele de salata si rupeti-le cu mainile in bucatele mici care sunt asezate pe fundul castronului.

Adaugati ciupercile marinate iar daca acestea sunt prea mari le puteti taia in bucati mai mici.

Adaugati ananasul conservat, maslinele, mustarul si peste puneti ulei de masline, sare si piper dupa gust.

Salata trebuie amestecat sa se omogenizeze ingredientele si apoi poate fi consumata cu placere.

In continuare va vom prezenta ingredientele care sunt necesare pentru a doua salata:

1 mar mediu

1 cartof fiert

1 sfecla rosie mica

80 grame de prune

jumate de ceapa

150 de grame de varza murata

1 catel de usturoi

80 de grame de ciuperci marinate

2 linguri de ulei de masline

verdeteata dupa gust

sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Cartoful si sfecla trebuie spalate foarte bine si sa le fierbeti.

De asemenea puteti pregati sfecla foarte rapid la cuptorul cu microunde.

Lasati legumele sa se raceasca si apoi curatati-le de coaja.

Taiati-le in cubulete foarte mici si adaugati-le intr-un castron.

Ceapa trebuie taiata in rondele foarte mici.

Marul trebuie spalat, curatat si taiat in cubulete de dimensiune medii.

Prunele trebuie spalate, uscate si taiata in bucati mici.

Puneti-le la fiert timp de 5 minute si apoi adaugati-le in castron.

Tocati usturoiul in bucati mici cu restul ingredientele si peste turnati 2 linguri de ulei.

Amestecati taote ingredientele si apoo puneti sfecla in salata si servici oricand doriti