> Daca uscati rufele in casa puteti provoca crize de astm! - Healthy Zone Daca uscati rufele in casa puteti provoca crize de astm! - Healthy Zone

Healthy Zone

Daca uscati rufele in casa puteti provoca crize de astm!

In acest articol va vom prezenta de ce nu este bine sa usuci hainele in casa.

Nu aveti unde sa uscati hainele decat in casa?

Trebuie sa incercati sa nu mai faceti acest lucru deoarece specialistii ne transmit ca poate provoca alergii si crize de astm.

Specialistii ne avertizeaza ca daca uscam hainele in casa, in scurt timp se va crea mucegai si acest lucru este foarte daunator pentru sanatate.

De asemenea pe timpul iernii specialistii recomanda folosirea unui umidificator sau un purificator de aer pentru a elimina toxinele.

Cu totii ne putem imbolnavi de la toxine, atat copii cat si adultii prin inhalarea particulelor de praf si toxinele de la mucegai.

BONUS:

Inceteaza sa mai faci asta… Efectele negative ale uscatului hainelor in casa!

Este placut sa ai haine curat si care miros frumos, dar unde le usuci dupa ce le speli?

Daca raspunsul este in camera, trebuie sa incetezi sa mai faci acest lucru!

Specialistii ne avertizeaza ca uscatul hainelor in camerele in care dormim are efecte negative asupra sanatatii, pentru ca apa care se evapora din haine poate provoca aparitia mucegaiului, lucru care ne afecteaza grav plamanii.

Sunt persoane care dupa ce s-au adresat medicului nu au mai uscat hainele in camera timp de 1 an, iar apoi au declarat ca sanatatea lor s-a imbunatatit semnificativ.

Mai multi cercetatori au constat ca hainele uscate pe calorifer pot creste nivelul de umiditate cu pana la 30%, iar mucegaiul se poate forma foarte usor.

Un lighean de rufe tocmai spalate inseamna in jur de 2 l de apa evaporata in camera.

Persoanele sanatoase sunt de obicei rezistente la aceasta umiditate, insa persoanele cu imunitate scazuta, cu astm sau alte probleme respiratorii pot sa dezvolte afectiuni foarte grave ale plamanilor.

Avand in vedere toate acestea, se recomanda sa usuci rufele afara!