> Cum a slabit Oprah Winfrey in greutate ? - Healthy Zone Cum a slabit Oprah Winfrey in greutate ? - Healthy Zone

Healthy Zone

Cum a slabit Oprah Winfrey in greutate ?

Oprah Winfrey a dezvăluit că a pierdut mai mult de 20 de kilograme și a făcut-o folosind unul dintre cele mai populare programe de scădere în greutate: Weight Watchers.

Într-o poveste publicată pentru prima oară pe site-ul web al revistei People, Oprah a spus că mănâncă în continuare taco și pastele pe care le iubește și nu se simte ingradita de sistemul Weight Watchers. Anterior, ea a spus oamenilor că face exercitii mai multe, încercând să faca cel puțin 10.000 de pași pe zi.

“Weight Watchers este mai ușor decât orice alt program pe care l-am folosit vreodată. Este un stil de viață, un mod de a mânca și un mod de viață care este atât de eliberat. Niciodată nu simți că ești pe o dietă și funcționează „, a declarat Oprah, 62 de ani, într-un comunicat despre o nouă campanie publicitară Weight Watchers.

Weight Watchers funcționează utilizând un sistem de puncte pentru oameni de a urmări caloriile. Deși a dominat timp de zeci de ani, recent a întâmpinat provocări de la Nutrisystem și aplicații gratuite și site-uri concepute pentru a urmări sănătatea și pierderea în greutate. Directorul executiv al companiei a demisionat la începutul acestui an.

Cu toate acestea, compania a inflorit când Oprah a cumpărat o parte din companie – ea este al treilea cel mai mare acționar la Weight Watchers și are o miză în valoare de aproximativ 77 milioane dolari – și în timp ce ea a continuat să-și împărtășească succesele în ceea ce privește pierderea în greutate.

Dieta Weight Watchers reprezinta un program de slabire care aloca un punctaj fiecarul tip de aliment, in functie de numarul de proteine, carbohidrati, grasimi si fibre pe care il contine. Principiul de baza este, insa, mancarea sanatoasa si care te tine satula cat mai mult timp. Nu trebuie sa tii cont neaparat de numarul de calorii, ci sa alegi, pur si simplu, ce e mai sanatos.

Pentru a slabi, persoanele care au mai putin de 68 de kilograme trebuie sa consume 18-23 de puncte, persoanele care au intre 68 si 79 de kilograme, alimente de 20-25 de puncte, iar cele care cantaresc 80-90 de kilograme, intre 22 si 27 de puncte zilnic.

Numarul de puncte pe care le poti consuma zilnic in dieta Weight Watchers e destul de mare incat ai voie sa mananci trei mese pe zi. Uneori, daca faci alegeri sanatoase, iti permiti si una sau doua gustari.