> Cum să vă reparați rinichii natural folosind bicarbonat de sodiu ? - Healthy Zone Cum să vă reparați rinichii natural folosind bicarbonat de sodiu ? - Healthy Zone

Healthy Zone

Cum să vă reparați rinichii natural folosind bicarbonat de sodiu ?

Bicarbonatul de sodiu este un compus chimic alcalin, cu un gust sarat, adesea sub formă de cristalină solid alb sau pulbere fină.

Depozitele naturale de bicarbonat de sodiu au fost folosite ca vopsea pentru hieroglifele din Egiptul antic.

În 1846, doi brutari din New York, John Dwight și Austin Church, au înființat prima fabrică pentru producția de bicarbonat de sodiu.

În prezent, se găsește în fiecare gospodărie și se folosește ca element de gătit, șampon, medicament, deodorant și multe altele.

Iată câteva dintre utilizările sale:

Alcalinizează corpul

Amestecați-l cu apă pentru a calma reacțiile alergice cauzate de otravă iederă

Se amestecă cu apă pentru a crea un antacid puternic

Aceasta încetinește progresia insuficienței renale

Bicarbonatul de sodiu este vital pentru sănătatea noastră și este produs pentru  pancreas și de rinichi.

În cazul în care producția sa este redusă, acidul începe să se acumuleze și duce la deteriorarea celulară.

Organismul are nevoie de eliminarea acumulării de acid și de creșterea aportului de apă, oxigen și nutrienți.

În cazul unei boli de rinichi, dizolvați o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu sub limbă.

A doua zi, amestecați o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu cu 1/2 linguriță de sare în 1,5 litri de apă și începeți să beți acest remediu timp de câteva zile.

Aparent, persoanele care suferă de o boală de rinichi au niveluri reduse de bicarbonat, care este o afecțiune cunoscută sub numele de acidoză metabolică.

Dr. Thomas P. Kennedy explică:

„Înlocuirea unei soluții de bicarbonat de sodiu pentru perfuzarea cu soluție salină înainte de administrarea de material radiocontrast pare să reducă incidența nefropatiei.”

Există 3 milioane de persoane care suferă de afecțiuni renale cronice numai în Regatul Unit și aproximativ 37 800 dintre aceștia au nevoie de terapie de substituție renală.

Costul anual al asistenței medicale este de 45.165 de dolari (30.000 de lire).

Cercetătorii de la spitalul Whitechapel din Royal London au efectuat un studiu care a fost primul test controlat într-un cadru clinic și a constatat că bicarbonatul de sodiu poate încetini semnificativ progresia bolii renale.

Potrivit lui Magdi Yagoob, profesor de medicină renală și lider de echipă:

‘Este uimitor.’

Acesta este primul studiu controlat randomizat de acest gen.

„Un remediu simplu, cum ar fi bicarbonatul de sodiu atunci când este utilizat în mod corespunzător, poate fi foarte eficient.”

Studiul a implicat 134 de pacienți de testat cu boală renală avansată și acidoză metabolică, iar cercetătorii au dat o tabletă dintr-o cantitate mică de bicarbonat de sodiu zilnic, pentru a selecta aleatoriu un grup mic.

Ulterior, au descoperit că acei participanți aveau mai puțin probabilitatea de a necesita dializă și că rinichii lor au scăzut la o rată așteptată la îmbătrânirea normală.

De asemenea, doar 9% dintre aceștia au prezentat o progresie rapidă a bolii renale, comparativ cu 45% din grupul netratat.

BONUS:

Veti avea nevoie doar de 1 ingredient pentru a repara rinichii in 2 zile!

Rinichii sunt organe foarte importante ale corpului uman si ei au functii esentiale pentru sanatatea noastra.

Expertii medicali explica faptul ca rinichii filtreaza aproximativ 120-150 de litri de sange pentru a produce 1-2 litri de urina.

De asemenea rinichii filtreaza deseurile si excesul de lichide din organism.

Cele mai importante functii ale rinichilor sunt:

previne acumularea de toxine in organism

mentine nivelul de electroliti stabili

regleaza tensiuea arteriala

creeaza celulele sanguine

mentine oasele puternice

Exista mai multi factori care pot duce la leziuni renale, iar cea mai cunoscuta dintre ele este diabetul zaharat de tip 2, de asemenea hipertensiune arteriala, infectii, pietre la rinichi.

Pentru a repara rinichii aveti nevoie de un ingredient foarte simplu care se gaseste in fiecare bucatarie si anume bicarboatul de sodiu.

Mai jos va vom prezenta procedura de curatare si imbunatatire a functiei rinichilor, doar cu 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu in fiecare zi.

Ziua 1 – dizolvati 1/2 linguria de bicarbonat de sodiu sub limba

Ziua 2 – amestecati 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu si 1/2 lingurita de sare in 1,5 litri de apa si bea In fiecare zi pe o perioada de 2-3 zile

Dupa cele doua zile trebuie sa reduceti doza zilnica  la 1/4 lingurita de bicarbonat de sodiu si 1/3 lingurita de sare.

Este recomandat să se consume alimente bogate in vitamina B, deoarece acestea sunt bine cunoscute pentru a ajuta in eliminarea de proteine din organism.

Mananca o mulțime de fructe, cereale și legume.