> Cum sa arati cu 10 ani mai tanar fara bisturiu - Healthy Zone Cum sa arati cu 10 ani mai tanar fara bisturiu - Healthy Zone

Healthy Zone

Cum sa arati cu 10 ani mai tanar fara bisturiu

Cu totii ne dorim tinerete fara batranete nu-i asa ? Desi poate in sufletul nostru ne simtitm in permanenta tineri, timpul stresul si stilul de viata isi lasa aprenta asupra chipului nostru si incep sa apar primele semne ale imbatranirii.Puteam insa corecta anumite aspecte astfel incat sa aratam mult ma tineri fara nici un fel de interventie chirurgicala.

Iata de ce trebuie sa tine cont atunci cand vrem sa aratam mai tineri :

Sprâncene

Sprâncenele prea sculptate,dramatice,grafice,care sunt prea subțiri și care ies foarte mult în evidență adaugă ani chipului tău. Petru a arata cat mai tânără,lasă-ți sprâncenele să crească mai groase,având grijă să pensezi doar firele rebele,cele de sub sprânceană,nu și cele de deasupra. Le poți contura discret cu ajutorul unui creion sau fard,în aceeași nuanță cu cea a firului de păr sau chiar cu două tonuri mai deschisă,niciodată mai închisă.

Fard de obraz

Culorile puternice,de culoare închisă pe obraz îți pot contura trăsăturile și să îți dea o alură elegantă,însă din păcate adugă ani în plus. Ca să pară că ai un ten proaspăt,tânăr,folosește un fard de obraz în nuanțe deschise,naturale,de roz sau piersică,cu particule iluminatoare,în funcție de tipul tău de piele.

Deschide culoarea parului

Cu un ton sau doua incearca sa-ti deschizi culoarea parului sau fa-ti cateva suvite mai deschise. Nu este nevoie sa te vopsesti blond platinat, daca esti satena. Vei obtine un efect luminos, de prospetime si tinerete asupra tenului.

Somnul

Dormiti pentru a ramane tanara. Daca noptile sunt mai scurte decat acum cativa ani, optati pentru o siesta. Scurta, ea este eficace. Aceasta mica pauza, intre doua intalniri sau dupa dejun, alunga tensiunile, stresul si permite sa stergeti semnele oboselii de pe fata.

Renunta la creionul dermatograf negru

Ca sa „intineresti“, foloseste un eyeliner in nuante mai calde. Negru aspreste trasaturile si iti micsoreaza optic ochii. Alege tonurile de maro, ruginiu, piersica, kajal, pruna, deoarece aceste tonuri creaza iluzia de privire senina si ochi mari, blanzi.

Ruj

Rujurile mate reduc din volumul buzelor și fac pielea să pară uscată,accentuând ridurile. Alege în schimb rujuri cu particule sclipitoare,care va dipersa lumina și va crea un efect vizual de estompare a ridurilor. Pentru un efect maxim,un luciu de buze va da impresia de buze mult mai pline.