> Cu doar 3 uleiuri esentiale poti prepara o reteta uluitoare! - Healthy Zone Cu doar 3 uleiuri esentiale poti prepara o reteta uluitoare! - Healthy Zone

Healthy Zone

Cu doar 3 uleiuri esentiale poti prepara o reteta uluitoare!

Uleiurile esetile u fost folosite  inca din cele mai vechi timpuri atat pentru tratarea problemelor cat si pentru mentinerea frumusetii.In Egipttoate femeile folosesc uleiuri esentiale pentru a-si mentinere frumusetea si sunt cuoscute pentru unicitatea frumusetii lor.

Aceasta reteta a fost cunoscuta ca fiind secretul Cleopatrei pentru mentinerea frumusetii. Odata ce veti incerca aceasta reteta va veti convinge cat de extraordinara este.Veti avea nevoie de doar 3 uleiuri esentiale.

Uleiulde AleoVera

Stim cu totii cat de benefica este aleo vera,fiind indispensabila in rutina de frumuste. Aloe are beneficii hidratante, tonifiazasi totodata regenereaza pielea.Uleiul de Aloe vera stimuleaza productia de colagen si elastina.Utilizarea de ulei de Aloe Vera reduce aparitia ridurilor si incetineste imbatranirea pielii.

Ulei de Santal

Acest tip de ulei este folosit cu precadere in industria parfumurilor, si nu numai. Acesta are beneficii extraodinare asupra pielii, parului si lupta impotriva acneei.

Uleiul de jojoba

Uleiul de jojoba este bogat in acizi esentiali, vitaminaE, colagen si antioxidanti.Acest tip de ulei este potrivit pentru toate tipurile de ten, luptand impotriva acneei si cu pielea uscata.

Mod de folosire:

1.Aplicati pe zona T ulei de santal dupa ce ati spalat tenulinainte.Se evita zoa gatului si a pieptului.Acest ulei va incalzi pielea, pregatind-o pentru aplicarea ulterioara a celorlalte uleiuri.

  1. Peste 5 minute aplicati pe ten uleiul de jojoba.

3.Dupa alte 5 minute se utilizeaza uleiul de aloe vera, iar masca de hidratare este  gata. Tenul dumneavoastra va arata impecabil.