> Copiii care mănâncă 12 sau mai mulți hot-dog pe lună au de 9 ori riscul crescut de leucemie ! - Healthy Zone Copiii care mănâncă 12 sau mai mulți hot-dog pe lună au de 9 ori riscul crescut de leucemie ! - Healthy Zone

Healthy Zone

Copiii care mănâncă 12 sau mai mulți hot-dog pe lună au de 9 ori riscul crescut de leucemie !

Carnea procesata contribuie fără îndoială la un risc crescut de cancere in copilărie.

Potrivit Institutului National al Cancerului, peste 1500 de copii mor in fiecare an in Statele Unite din cauza cancerului la copii.

Copiii care consuma mai mult de 12 mese cu mancare procesata precum hot-dogul au de 9 ori riscul de a dezvolta leucemie in copilarie, a declarat un epidemiolog intr-o revista de cercetare in domeniul cancerului.

Două alte rapoarte sugerează că, copiii născuți de mame care mănâncă cel puțin un hot-dog pe săptămână în timpul sarcinii au dublul riscului normal de a dezvolta tumori cerebrale, la fel ca și copiii ai căror părinți mâncau hot dog înainte de concepție.

Iată ingredientele chimice care cauzează cancer și alte boli. Iată ingredientele pentru hot-dogi Oscar Meyer:

PORC, PĂRȚI MECANIC SEPARATE, CONȚINE PESTE 2% DIN SĂRURI, AROMA, LACTAT DE SODIU, SIROP DE AMIDON, DEXTROZĂ, FOSFATURI DE SODIU, DIACETAT DE SODIU, ASCORBAT DE SODIU, NITRITUL DE SODIU.

Carnea procesata, cum ar fi cea din crenwusti, reprezintă un risc inutil pentru sănătate pentru copii, dar sunt și periculoase pentru adulți!

Consumul de carne procesata crește riscul de apariție a cancerului colorectal, conform unui număr mare de studii, inclusiv studiul European Research on Cancer and Nutrition (EPIC).

Studiile arată, de asemenea, o legătură puternică între alte tipuri de cancer și carne prelucrată.

Un studiu privind dieta și sănătatea NIH-AARP, de exemplu, a constatat că, carnea roșie prelucrată a fost asociată cu un risc crescut de cancer de prostată de 10%, la fiecare 10 grame de aport crescut.

Un studiu din Taiwan a arătat că, consumul de carne tratată și afumată poate crește riscul copiilor pentru leucemie.

Un studiu efectuat în Australia a constatat că riscul femeilor pentru cancer ovarian a crescut ca urmare a consumului de carne prelucrată .

Deci, data viitoare când ești tentat să pregatesti hot-dogi pentru tine și copii, sau să faceti sandwich-urile tuturor cu curcanul procesat, ar fi mai bine să te gândești de două ori.

BONUS:

Acestea sunt cele mai cancerigene 9 alimente. Fereste-te cat poti de mult de ele!

Zilnic anumiti oameni se imbolnavesc de diferite tipuri de cancer, iar in SUA aproximativ 1,5 milioane de persoane se asteapta sa fie diagnosticate in fiecare an.

Din acest numar, aproape 559,650 de oameni se estimeaza ca vor muri din cauza acestei boli, spune American Cancer Society.

Oamenii incep sa inteleaga sa este important sa iei masuri preventive.

Exista alimente care duc la aparitia cancerului si alimente care previn cancerul.

Iata 10 alimente care pot produce cancer:

Carnea rosie.

Sucurile acidulate si neacidulate, intrucat sunt bogate in zahar si aditivi.

Mancarea fripta sau prajita prea mult (mancare arsa), deoarece poate crea agenti cancerigeni.

De asemenea, painea prajita intra in aceasta categorie.

Excesul de alcool.

Pestele de cultura, pentru ca poate fi bogat in toxine.

Mancarea grasa, sarata si afumata.

Acestea cresc riscul de a avea cancer la stomac.

Cartofi prajiti si chips-uri care sunt bogate in grasimi trans.

Dulciurile coapte, intrucat contin acrilamina.

Alimente si bauturi cu aditivi, precum aspartam.