> Cel mai bun mod de a elimina pesticidele de pe fructe si legume! - Healthy Zone Cel mai bun mod de a elimina pesticidele de pe fructe si legume! - Healthy Zone

Healthy Zone

Cel mai bun mod de a elimina pesticidele de pe fructe si legume!

Daca nu puteti sa cumparati produse ecologice si bio, atunci aflati care este metoda de utilizare pentru a reduce cantitatea de pesticide de pe fructe si legume.

Pesticidele sunt foarte daunatoare, cancerigene pentru familia ta daca le consumati fara spalare corespunzatoare.

Recent am intrebat-o pe fiica mea ce fel de fructe ar vrea ca ajung la magazinul alimentar saptamana aceasta.

Ea a raspuns strugurilor si capsunelor.

La magazin nu erau nici capsune ecologice nici struguri.

Nu vroiam sa ma intorc acasa fara fructele ei, dar mintea mea avea o lupta, asa cum m-am gandit la toate pesticidele pe care le-ar avea aceste fructe conventionale.

Apoi, am avut o amintire despre un prieten care a postat ceva pe Facebook despre o metoda speciala de spalare a produselor conventionale pentru a elimina pesticidele.

Dupa ce am cercetat cum sa spal produsele conventionale pentru a elimina pesticidele, am gasit raspunsul foarte simplu: utilizati otetul.

Otetul vechi este din nou salvarea noastra.

Ma simt mult mai bine cand hranesc familia din cand in cand cu produse ecologice si acum stiu ca pot reduce cantitatea de pesticide de pe fructe si legume folosind aceasta spalare simpla cu oțet natural.

Iata cum faceti acest lucru:

Umpleti un castron mare cu 4 parti de apa si 1 parte de otet alb simplu.

Inmuiati fructele si legumele pe care le doriti sa le curatati in acest amestec timp de 20 de minute.

Clatiti bine legumele si fructele cu apa si in acest fel le puteti savura fara sa va ganditi ca mai sunt pline de toxine si pesticide.

Studiile au aratat ca spalarea produselor poate reduce reziduurile de pesticide, dar nu va elimina toate pesticidele.

Ma simt mai bine doar stiind ca eliminam cat mai multe pesticide prin utilizarea acestei spalaturi naturale de otet.

Un alt beneficiu al utilizării amestecului natural de otet este ca eliminati, de asemenea, bacteriile din produs.

BONUS:

Dupa ce vei citi asta, te vei gandi de doua ori inainte sa cumperi clementine din supermarket! Ce secrete ascund aceste fructe

Clementinele sunt foarte cautate, deoarece contin mai multe vitamine.

In 100 grame de clementine se gasesc 46 de calorii.

Aceste fructe sunt bune pentru persoanele care tin dieta, intrucat 2 clementine au 60 de calorii.

Ele sunt bogate in vitamina C, care este necesara in aceasta perioada rece a anului.

De asemenea, contin magneziu si fier, fiind de ajutor pentru sistemul muscular si cel nervos.

Clementinele contin 86% apa, dar si potasiu, calciu si fibre utile pentru digestie.

Aceste fructe pot ajuta la reducerea colesterolului in sange.

Fibrele si potasiul din clementine le fac sa fie ideale pentru detoxifiere.

Louis Charles Trabut a creat clentinele in anul 1900.

Ele nu au samburi, deci pot fi obtinute doar prin altoire si sunt rezultate pdin portocale si mandarine.

Clementinele sunt mai rezistente decat mandarinele si mai dulci decat portocalele.

Clementinele sunt sarace in carbohidrati, deci nu vor afecta indicele glicemic.

Potasiul din clementine mentine tensiunea arteriala sanatoasa si lupta impotriva migrenelor si balonarii.

Clementinele sunt sarace in calorii, nu au grasimi si sunt bogate in antioxidanti.

O clementina are 36 mg de vitamina C, deci ajuta pielea, parul, silueta si sistemul imunitar.

Doua clementine te pot ajuta sa consumi doza zilnica recomandata de vitamina A.

Vitamina A ajuta ochii, pielea si inima si reprezinta un antioxidant foarte puternic.

BONUS:

Acest truc simplu inlatura pesticidele si chimicalele din fructele si legumele pe care le consumam!

Multe dintre fructele si legumele proaspete sunt acoperite de reziduuri de pesticide si chimicale.

Mai jos propun un video ce ne invata ce trebuie sa facem ca sa scapam de aceste substante periculoase.

Metoda este ieftina si eficienta!

Cu totii stim ca daca includem fructe si legume in dieta noastra zilnica facem un mare bine sanatatii noastre.

Cu toate acestea, reziduurile de la numeroase pesticide sunt detectate la niveluri infricosatoare in alimentele proaspete.

Nu toti oamenii sunt invatati sau nu au capitalul financiar necesar sa cumpere produse organice.

Potrivit spuselor doctorului Gayle Povies Alleman, daca scufundam legumele si fructele intr-o solutie ce contine 90% apa si 10% otet, vom reusi sa combatem orice tip de bacterie sau pesticid.

Totusi, acest truc se aplica pentru fructele ce au o coaja non-poroasa, precum merele, portocalele si asa mai departe, pentru a nu afecta gustul legumelor si al fructelor.

Acesta este un mod simplu de a va asigura ca fructele si legumele pe care le consumati sunt cat de curatate cu putinta:

Amestecati 3 parti apa cu o parte otet de mere

Puneti in acea solutie legumele si fructele pe care doriti sa le consumati si lasati-le acolo pentru cel putin 15 minute.

Apoi limpeziti-le.