> Cea mai buna alternativa pentru a pregati snitele! - Healthy Zone Cea mai buna alternativa pentru a pregati snitele! - Healthy Zone

Healthy Zone

Cea mai buna alternativa pentru a pregati snitele!

Snitele de pui sunt foarte preparate foarte indragite si majoritatea oamenilor le pregatesc cu ou si faina.

Dupa care acestia le prajesc in tigaie cu mult ulei.

Astazi va prezentam cea mai buna alternativa de snitele care sunt marinate la cuptor.

Acestea sunt extrem de gustoase si este un mod de pregatire mult mai simplu si rapid.

Puteti servi acete snitele cu o salata racoritoare sau cu un sos preferat.

Snitele din piept de pui marinat este un preparat pe care il intalnim foarte des in bucataria romaneasca dar si in cea internationala sub diferite denumiri.

Desi modul de preparare este asemanator gustul acestora difera de la o zona la alta in functie de condimentele folosite la condimentare si, dupa caz, la marinarea carnii.

Aceste bucati delicioase de carne invelita intr-o crusta usor crocanta de pesmet, se pot prepara si cu alte tipuri de carne precum cea de porc sau chiar de curcan.

Iata care sunt ingredientele necesare pentru prepararea acestor snitele:

4 fileuri de pui

30 g de muștar

50 g de maioneza

30 ml de ulei de floarea soarelui

40 g de miere

3-4 catei de usturoi

sare dupa gust

boia dupa gust

piper rosu macinat

Mod de preparare:

Amestecați mustarul, uleiul, usturoiul cu mierea lichida si maioneza.

Adaugati sarea si condimentele după gust.

Amestecati bine toate ingredientele.

Spalati foarte bine bucatile de pui si apoi uscati-le cu un prosop de hartie.

Inveliti bine carnea cu folie alimentara si bateti carnea pana cand este bine intinsa.

Apoi turnati preparatul marinat peste bucatile de pui si lasati-le timp de 2 ore.

Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius si adaugati bucatile de pui intr-o tava de copt peste care puneti hartie de copt.

Pe deasupra stropiti carnea cu putin sos marinat din castron.

Lasati preparatul la copt timp de 30 de minute.