> Ce reguli sa aplici ca sa fii intotdeauna stilata si un simbol al frumusetii? - Healthy Zone Ce reguli sa aplici ca sa fii intotdeauna stilata si un simbol al frumusetii? - Healthy Zone

Healthy Zone

Ce reguli sa aplici ca sa fii intotdeauna stilata si un simbol al frumusetii?

Toata femeile isi doresc sa arate cat mai bine si sa atraga atentia atunci cand intra intr-un spatiu nou.Acest lucru denota cel mai mult din atitudine dar si de modul de cum ne prezetam fizic, ce haine alegem sa purtam,cum sa ne aranjam parul etc.

O femeie eleganta va fi intotdeauna la moda, iar stilul impecabil va fi mereu apreciat si admirat. Eleganta denota mister, senzualitate totodata bladete si bun gust.Daca vrei sa fii eleganta, stilata si apreciata de cei din jurul tau, iata ce reguli de baza trebuie sa urmezi.

Ai grija la poziția corpului

O femeie stilată are întotdeauna o poziție dreaptă, încrezătoare, care îi oferă acea atitudine irezistibilă.De multe ori ne-am obișnuit să mergem cu umerii sau cu capul aplecate, cu spatele strâmb și coloana într-o poziție nefirească. Însă postura ta, indiferent că mergi pe stradă sau că stai la birou, este esențială în a transmite un mesaj puternic despre tine însăți.

Ca sa iti corectezi postura corpului, lecțiile de dans sau de balet te pot ajuta enorm. În plus, vei căpăta grație și fluiditate în mișcări, astfel încât să pară că plutești atunci când mergi. Poți încerca, de asemenea, și vechiul truc al fotomodelelor, învățate să meargă cu o carte ținută în echilibru pe cap, pentru a se obișnui cu postura corectă.

Zambeste larg din tot sufletul

Zambetul a fost intotdeauna arma feminina, insa un zambet larg din inima ne ajuta sa exprimam frumusete si bunatate in jurul nostru.Niciodata nu lasa ca nimeni si nimic sa iti afecteze fericirea si zambetul.

Gaseste-ti stilul

Prima regula iti spune sa fii la curent cu tendintele, insa nu trebuie sa fii orbita de ele. Ceea ce prezinta designerii si stilistii pentru fiecare sezon sunt directii orientative, care sa iti formeze stilul dar nu sa il impuna.

Alege haine feminine cu bun gust

Hainele tale trebuie să fie cât mai feminine și să arate impecabil, dar să nu pară că te simți inconfortabil în ele. Și cum eleganța vine și din originalitatea cu care combini piesele vestimentare și le accesorizezi, este cu atât mai important să îți imprimi personalitatea asupra outfiturilor tale. Probabil știi deja cât de mult îți poate schimba ținuta un colier sau perechea de pantofi potrivită. Secretul nu este să investești în haine, ci în acele accesorii care le transformă și le conferă versatilitate.