> Care sunt semnele ce ne arata ca trebuie sa ne curatam colonul? Cum il curatam - Healthy Zone Care sunt semnele ce ne arata ca trebuie sa ne curatam colonul? Cum il curatam - Healthy Zone

Healthy Zone

Care sunt semnele ce ne arata ca trebuie sa ne curatam colonul? Cum il curatam

Toxicitatea de la un colon blocat poate provoca o mare varietate de probleme de sănătate. Majoritatea profesioniștilor din domeniul medical sunt de acord că suprasolicitarea toxică afecteaza aproape fiecare funcție sistemică, menținând corpul să funcționeze optim. O combinație de probleme ar putea însemna că colonul dumneavoastră are nevoie de curățare; totuși, dacă aveți simptome grave, vizitați imediat medicul.

Aici sunt simptome comune ca colonul dvs. are nevoie de detoxifiere. Rețineți că majoritatea dintre noi se confruntă cu aceste simptome, dar din anumite motive avem tendința să le ignorăm.

Constipație

O incapacitate de a defeca poate indica constipatie. Problemele moderne, cum ar fi dieta proastă, stresul, medicamentele, substanțele chimice și alte substanțe toxice, determina colonul să încerce să se protejeze prin producerea de mucus. Acest mucus se leagă de nămolul din alimente rafinate, cum ar fi făina de culoare albă și în cele din urmă se acumulează pe pereții intestinului, ceea ce îngustă spațiul disponibil pentru a împinge materia fecală. Cunoscut ca un colon afectat, aceasta poate fi punctul culminant al anilor de abuz de colon. Un bun colon curat poate ajuta la eliminarea materiilor străine și ajuta la restabilirea spațiului suficient pentru ca materia fecală să fie eliminată eficient.

Oboseală

Otrăvurile din reziduurile rămase din colon vor circulă prin sânge prin sistemul limfatic către toate părțile corpului, determinând să vă simțiți slabi. Nivelurile dvs. de imunitate sunt reduse deoarece drojdia sistemică și paraziți au consumat nutrienții organismului.

Acnee

Un colon înfundat este asemănător cu un rezervor septic care se extinde peste tot în organism. Pielea ta trebuie să respire și atunci când toxinele vă copleșesc porii, nu este în măsură să facă acest lucru.

Mirosul nostru

Respiratia urat mirositoare, mirosul corpului si gazul abdominal apar tot atunci cand colonul elibereaza gaze toxice in corp. Indigestia și umflarea abdomenului pot aparea când drojdia fermentează alimentele din intestine, producând gaze. Acest lucru poate duce la gastrită, care apare atunci când mucoasa stomacului devine inflamată. Gastrita provoacă atât durere cât și flatulență.

Metoda de curatare a colonului

Aceasta modalitati de curățare a colonului sunt simple și includ doar două ingrediente.

Kefir: un remediu foarte puternic antibacterian și antifungic, kefirul este instrumentul final în orice curățare digestivă. În plus, stimulează sistemul nostru imunitar și circulația, deci este un bonus suplimentar.

Făină de semințe de in: Făina de semințe de in este o sursă excelentă de fibre, vitamina B și acizi grași esențiali. Studiile arată că consumul regulat de făină de semințe de in curăță întregul nostru sistem digestiv de acumularea mucusului, ne ajută să ardem mai rapid grăsimea și elimină toxinele din corpul nostru.

Tineți acest regim timp de 3 săptămâni:

  • Prima săptămână: o lingură de făină de semințe de in, amestecată cu 100 ml de kefir
  • Săptămâna a doua: Două linguri de făină de semințe de in, cu 100 ml de kefir
  • Săptămâna a treia: Trei linguri de făină de semințe de in, cu 150 ml de kefir

 

BONUS:

Consumati acest aliment pentru ca are urmatoarele beneficii: va readuce vederea, detensioneaza colonul si indeparteaza grasimea de pe ficat

Cercetatorii au realizat nenumarate experimente asupra sfeclei si au declarat ca este foarte bogata in antioxidanti, ne ajuta sa eliminam kilogramele in plus si contine proprietati anticancerigene.

Proprietatile sale vasodilatatoare, flavonoidele si nitrogenul organic, au dus la investigarea acestei plante de catre companiile farmaceutice. Asadar este foarte usor si la indemana sa cumparam aceasta leguma care poate trata si preveni bolile.

Este printre legumele cele mai rezistente la vreme de iarnă și, totodată, un ajutor extraordinar pentru organism în timpul sezonului rece. Iata cele mai importante beneficii aduse asupra sanatatii:

Reduce oboseala

Sfecla are nitrati care reduc oboseala si ofera corpului un plus de energie.

Este un digestiv perfect

Sucul de sfecla este foarte benefic pentru detoxifiere si fibrele din ea previne si trataeza constipatia si problemele stomacale.

Regleaza nivelul de colesterol

Sfecla regleaza scade nivelul de colesterol rau si creste nivelul de colesterol bun.

Scade presiunea sangelui

Sucul de sfecla reduce presiunea sanguina si astfel ne protejeaza de cancer.

Combate depresia

Cercetarile recente au aratat ca sfecla are puterea de a controla starea de spirit, datorita betainei contiute, despre care se stie ca relaxeaza mintea si amelioreaza depresia.