Camere de zi spectaculoasede pe intreg mapamondul !

In ceea ce priveste decorarea caselor noastre exista nenumarate surse de inspiratie.

Astazi o sa va prezentam cele mai surprinzatoare camere de zi din intreaga lume.

Acestea sunt incredibile si extrem de uluitoare.

Iata cateva camere de zi spectaculoase de pe intreg mapamondul :

BONUS

Lucruri ce trebuie sa exista in fiecare casa proaspata!

Decorarea casei si sanatatea au inceput in mod oficial sa fie foarte importante pentru starea dumneavoastra generala.

Iata obiectele care trebuie sa exista in fiecare spatiu de locuit, oferind in acelasi timp beneficii serioase pentru sanatate.

Pat confortabil in dormitor

Saltelele generice pot constitui o sursa majora de expunere chimica, in special atunci cand producatorii utilizeaza substante chimice foarte toxice, ignifuge, inclusiv difenileter eter polibromat care sunt asociate cu leziuni ale creierului si probleme cu tiroida.

Pufiricator de aer

Un purificator de aer este foarte important pentru a curata aerul care va poate provoca alergii si boli autoimune.

Lampa cu sare de Himalaya

Lampile de sare din Himalaya sunt fabricate din cristale pure de sare Himalaya si se pare ca fiecare lant de magazine vand in aceste zile.

Si, desi ofera cu siguranta o stralucire relaxanta si calda, ei emit aceleasi ioni negativi sanatosi ca o plimbare frumoasă de-a lungul oceanului.

De asemenea, ele va pot proteja impotriva germenilor din aer, ducand la o reducere a iritarii datorita inhalarii diferitelor particule care va fac sa stranutati, sa tusiti sau veti avea un gat iritat.

Plante

Plantele au dovedit ca pot aduce casei un mediu foarte proaspat.

Dincolo de frumusetea lor, plantele sunt excelente pentru sanatate inclusiv pentru a reduce dioxidul de carbon si anumiti poluanti care afecteaza aerul.

Culori deschise

Atunci cand in apartament aveti spatii cu pictate sau ornate cu cateva colori deschise ele pot reda casei un aer proaspat si calduros.

Intr-un studiu olandez, participantii au gasit galbenul pentru a evoca sentimentele de fericire, in timp ce cercetatorii de la Universitatea din British Columbia au descoperit ca albastrul induce relaxarea si creativitatea.

Redu numarul de obiecte

Ideea este sa pastrezi totul cat mai simplu si sa nu-ti incarci locuinta cu prea multe decoratiuni, mai ales daca stai intr-o garsoniera.

Evita, de asemenea, tablourile prea colorate sau prea multe rame cu fotografii pe un perete.