> Ati auzit de masca cu piper? Este extraordinara pentru mentinerea frumusetii tenului! - Healthy Zone Ati auzit de masca cu piper? Este extraordinara pentru mentinerea frumusetii tenului! - Healthy Zone

Healthy Zone

Ati auzit de masca cu piper? Este extraordinara pentru mentinerea frumusetii tenului!

Din momentul în care am spart  acel cos până când ne-am răzuit pielea, petele întunecate par a fi o parte inevitabilă a pielii noastre. Nu mai este cazul! Pentru că avem o soluție minune – mască de piper negru.

Piperul negru este o sursă bogată de vitamina C, care formează un scut protector pe piele împotriva radicalilor liberi dăunători. Acesta conține mai mulți antioxidanți decât orice alt condiment pe care îl puteți pune pe mâini. Acest antioxidant stimulează nivelul colagenului pielii, îmbunătățește elasticitatea și încetinește procesul de îmbătrânire.

Nu doar asta, natura grosieră a acestei măști de piper negru elimină celulele moarte ale pielii, elimină toxinele și sporește circulația limfatică și a sângelui, ceea ce reduce la rândul său petele negre. În afară de aceasta, are proprietăți antiinflamatorii care ajută la uciderea bacteriilor care cauzează acnee, dar trebuie să fii atent când îl folosești. Fiind foarte concentrat, nu este o alegere bună pentru pielea sensibilă. Deci, asociati efectul concentrat al piperului cu alte ingrediente vindecătoare. Verificați masca înainte să o aplicați.

Iată cum puteți să vă curățați natural pielea folosind piper negru.

Pasul 1: Luați o jumătate de linguriță de piper negru.

Pasul 2:Luați un castron, adăugați o linguriță de iaurt și folosiți o furculiță, continuați să o amestecati, până când textura se înmoaie puțin pentru a vă da o consistență semi-lichidă.

Pasul 3: Se adaugă mierea și se amestecă până se combină toate ingredientele. Pentru hidratare  , puteți adăuga și câteva picături de ulei de migdale.

Pasul 4:Curățați pielea cu apă curată pentru a îndepărta reziduurile de murdărie și uscați.

Pasul 5:Aplicați un strat subțire al măștii pe față și pe gât. Lăsați-o să stea 15 minute. Stropiti fața ușor cu puțină apă și frecat într-o mișcare circulară. Odată ce masca piper negru pentru a îndepărta petele întunecate se freacă, clătiți-o cu apă călduță. Continuati prin spălarea feței cu apă rece, pentru a închide porii.

Pasul 6: Mai târziu, urmeaza hrănirea pielii cu o cremă de față hidratantă. Masați-o pe piele într-o mișcare circulară.

Aplicați această mască de piper negru pentru a curăța pielea nu mai mult de o dată în două săptămâni.

Notă – senzația ușoară de ardere este normală; totuși, dacă aveți exces de iritare pe piele, spălați imediat cu apă curată.