> Aflati de ce trebuie sa combinam carnea tocata cu sucul de rosii! - Healthy Zone Aflati de ce trebuie sa combinam carnea tocata cu sucul de rosii! - Healthy Zone

Healthy Zone

Aflati de ce trebuie sa combinam carnea tocata cu sucul de rosii!

Gospodinele sunt obisnuite sa prepare diferite mancarui din carne tocata precum chiftelute, budinci, si multe altele.

Cu toate ca sunt obisnuite sa prepare diferite retete, ele tot intampina dificultati in preparare deoarece carnea poate fi prea uscata ori prea densa.

Astazi va vom spune un secret pentru care veti scapa de aceste probleme in bucataria dumneavoastra si veti pregati mancaruri mai gustoase si aromate.

Acest truc se foloseste foarte des in restaurantele de lux care isi respecta clientii si le ofera numai preparate proaspete si gustoase.

Pentru carnea tocata de vita este indicat sa adaugati un mar la 600 de grame de carne.

Dati marul prin razatoare si amestecati-l cu carnea tocata pentru a fi mai moale.

De foarte multe ori se adauga grasime, unt sau ulei pentru a fragezi carnea.

Pentru carnea de pui este recomandat sa folositi 50 de ml de suc de rosii la 500 grame de carne.

Carnea cu sucul de rosii va avea un gust mai delicat si de asemenea puteti sa mai adaugati si condimentele preferate de dumneavoastra cum ar fi curry, turmeric, piper negru sau rosu.

Pentru carnea tocata de porc se poate fragezi si da un gust special cu ajutorul unui ou.

Combinati 500 grame de carne tocanta cu un ou mare si amestecati.

Dupa ce amestecati dati din nou carnea cu ou prin masina de tocat carne.

Carnea tocata de peste se fragezeste si se poate adauga ori suc de rosii ori suc de lamaie.

BONUS

Cea mai delicioasa prajitura de post cu suc de rosii (bulion)

Ingrediente pentru foi:

11 linguri de zahar

11 linguri de suc de rosii

faina cat cuprinde

11 linguri de ulei

1 lingurita de bicarbonat de sodiu

Ingrediente pentru crema:

1 pachet de margarina Rama

4 linguri de gris

vanilie

1 cana de zahar pudra

apa

zeama de lamaie

Preparare:

Pentru foi, trebuie sa amesteci bine ingredientele si sa framanti un aluat, pe care trebuie sa il imparti in 4.

Se intind foile pe tava si se lasa in cuptor aproximativ 2 minute, intrucat daca sunt lasate mai mult se vor maronii prea tare.

Pentru crema, se freaca zaharul si margarina si se adauga treptat fiertura de gris ( se fierb cele 4 linguri de gris si apa).

Se amesteca, se adauga vanilia si zeama de lamaie, iar crema este gata.

Se ung foile cu crema.

Poti glazura prajitura, daca vrei.