> Aceste simple trucuri va vor ajuta sa mentineti casa curata si toate lucrurile in ordine! - Healthy Zone Aceste simple trucuri va vor ajuta sa mentineti casa curata si toate lucrurile in ordine! - Healthy Zone

Healthy Zone

Aceste simple trucuri va vor ajuta sa mentineti casa curata si toate lucrurile in ordine!

Ați avut vreodată parte de o vizita surpriză sau ați vrut să dati o petrecere surpriza, dar casa dvs. era un dezastru? Stai fara griji ! Nu esti singurul in situatia aceasta. Aceste simple trucuri va vor ajuta sa va mentineti casa curata si ordonata.

Sterge praful de fiecare data cand poti

Dacă aveți doar un minut pentru a curăța, sa stergeti praful și a murdăria vizibila de pe televizor,masa si toaleta, va aduce o mare diferență.Nivelul următor: După ce stergeti praful, pulverizați blaturile de bucătărie și băi și toaleta cu un dezinfectant care miroase bine.

Aranjati-va hainele in fiecare seara

Când vă schimbați în pijama, ati fi tentat să vă aruncați hainele pe un scaun sau chiar pe podea, dar să nu cădeți pradă acelei capcane lenești. Este nevoie de câteva secunde pentru a le pune în cosul de rufe sau pentru a le aranja în dulap. Veți fi recunoscător că nu va trebui să vă petreceți timp suplimentar prin rotunjirea șosetelor fără stăpân în toată camera dvs. atunci când este ziua de spalat. Același lucru se poate spune când încerci o tinuă sau când tocmai ai terminat să îți faci rufele.

Nu lasati paturi îngrămădite cu prea multe lucruri.

Sigur, este frumos să ai niște perne decorative și să arunci pături pentru a menține un pat perfect asezat, dar să o ținem la minim. Cu cât mai puțini pași este necesar pentru a vă face patul în fiecare dimineață, cu atât mai probabil veți face acest lucru.

Nu lăsați niciodată vasele să va îngroape.

Acest lucru este destul de mult intanlit, dar pentru doar câteva minute pentru a spala trei sau cinci feluri de mâncare este mult mai bine decât a spala 15 la sfârșitul săptămânii.

Foloseste aspiratorul de câteva ori pe săptămână.

Durează doar 5 minute şi aşa nu vei mai vedea firimiturile din bucătărie, scamele de pe covor şi firele de păr din baie. Dacă ai un aspirator mare şi incomod de scos de la locul lui, nu vei avea nicio tragere de inimă să-l foloseşti aşa des, însă ce-ai zice să-ţi iei unul mai mic, pe care să-l foloseşti la nevoie?!

Gunoiul trebuie dus in fiecare zi

Du gunoiul în fiecare zi, iar ca să scapi de mirosul neplăcut, toarnă în coş câteva linguri de bicarbonat de sodiu, o ceaşcă de oţet alb şi sucul de la o jumătate de lămâie. Lasă soluţia să acţioneze 10-20 de minute, apoi clăteşte cu apă rece.