> Aceasta reteta va va ajuta sa slabiti sanantos! - Healthy Zone Aceasta reteta va va ajuta sa slabiti sanantos! - Healthy Zone

Healthy Zone

Aceasta reteta va va ajuta sa slabiti sanantos!

Aceasta reteta contine alimente gasite in bucatariile familiilor din intreaga lume. Usturoiul il folosim in prepararea de alimente, oferind un gust unic si bun.De asemenea are nenumarate beneficii asupra sanatatii corporale.

Studiile pe oameni au descoperit că suplimentele de usturoi au un impact semnificativ asupra reducerii tensiunii arteriale la persoanele cu tensiune arterială crescută.

Pentru cei cu colesterol ridicat, consumul de usturoi par să reducă colesterolul total și / sau LDL cu aproximativ 10-15%.

Usturoiul conține antioxidanți care susțin mecanismele de protecție ale organismului împotriva deteriorării oxidative.

La doze mari, compușii cu conținut de sulf din usturoi s-au dovedit a ne proteja împotriva deteriorării organelor datorită toxicității metalelor grele.

Un studiu de patru săptămâni la angajații unei fabrici de baterii auto (expunere excesivă la plumb) a constatat că usturoiul a redus concentrațiile de plumb în sânge cu 19%. De asemenea, a redus multe semne clinice de toxicitate, inclusiv dureri de cap și tensiune arterială.

Ca sa slabesti cu ajutorul usturoiului, trebuie sa zdrobesti usturoiul, sa il tai foarte marunt si sa il lasi sa stea timp de 15 minute inainte de a-l manca. Este indicat sa il consumi pe stomacul gol, deoarece corpul poate absorbi mult mai usor nutrientii.

Ia 2-3 catei de usturoi si amesteca-i bine cu o lingura de miere si consuma acest amestec in fiecare zi. Dupa cateva zile, vei observa ca te vei simti mult mai energic si vei fi mai sanatos. Insa dupa sapte zile, vei observa si ca ai dat jos cateva kilograme bune!