> Aceasta metoda japoneza te va ajuta sa scapi de grasimea de pe abdomen! - Healthy Zone Aceasta metoda japoneza te va ajuta sa scapi de grasimea de pe abdomen! - Healthy Zone

Healthy Zone

Aceasta metoda japoneza te va ajuta sa scapi de grasimea de pe abdomen!

Actorul japonez Miki Ryosuke a descoperit recent o metodă interesantă care l-a ajutat să piardă 13 kg și 12 cm din la talie în doar câteva săptămâni. Acest rezultat a fost un efect secundar al unui exercițiu de reducere a durerii de spate prescris de un medic, iar acest exercițiu dureaza numai 2 minute pe zi.

Ryosuke a denumit-o dieta cu respiratie lunga. Tehnica constă în a lua o anumită poziție, o respirație de trei secunde și apoi o expirare puternică timp de șapte secunde.

Majoritatea medicilor europeni susțin utilizarea exercițiilor de respirație pentru scăderea în greutate și explică eficacitatea lor după cum urmează: grăsimea constă din oxigen, carbon și hidrogen. Când oxigenul pe care îl inspirăm ajunge în celulele grase, le împarte în componente (carbon și apă). Prin urmare, cu cât oxigenul este consumat mai mult de corpul nostru, cu atât mai multa grăsime ardem.

Ce trebuie sa faceti ?

Efectuați exercițiul în fiecare zi timp de 2-10 minute.

Ridicați-vă și împingeți un picior înainte și celălalt înapoi.

Acum trebuie să vă deplasați fesele și să vă transferați greutatea pe piciorul din spate.

Începeți încet inhalarea timp de 3 secunde, ridicându-vă brațele deasupra capului.

Apoi, expirați forțat timp de 7 secunde, tensionându-vă toti mușchii corpului.

În plus, spun experții, această tehnică va întări mușchii organismului și va crește metabolismul.