Un politist din Neamt a refuzat o mita uriasa pentru un transport ilegal de lemne. Le-a luat si lemnul si masina si le-a dat si o amenda sa-l tina minte toata viata - Healthy Zone Un politist din Neamt a refuzat o mita uriasa pentru un transport ilegal de lemne. Le-a luat si lemnul si masina si le-a dat si o amenda sa-l tina minte toata viata - Healthy Zone

Healthy Zone

Un politist din Neamt a refuzat o mita uriasa pentru un transport ilegal de lemne. Le-a luat si lemnul si masina si le-a dat si o amenda sa-l tina minte toata viata

Un politist din Stefan cel Mare a fost tentat cu o mita de 3000 de lei pentru a inchide ochii in fata unui transport ilegal de lemne.

Soferul s-a ales cu un dosar penal pentru dare de mita.

Politistii i-au anuntat pe superiori despre incident, iar soferul a fost retinut.

Soferul transporta lemne si a fost tras pe dreapta pentru un control de rutina.

Politistii i-au cerut actele pentru marfa, insa el a spus ca nu le are.

Politistii au verificat in baza de date a transportatorilor de material lemnos si au vazut ca acea incarcatura nu se afla in baza de date.

Inculpatul a disparut de la locul faptei si a mers a doua zi la unitatea de politie cu documente intocmite ulterior.

Oamenii legii au observat ca documentele sunt false, iar barbatul a spus ca poate oferi o suma de bani pentru a nu se lua masuri legale, insa politistii si-au anuntat superiorii.

Cand barbatul s-a intors cu 3000 de lei, au intrat in scena politistii anticoruptie si un procuror de la Parchetul Neamt.

Barbatul a fost sanctionat cu o amenda de 10000 de lei si este acuzat de dare de mita, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.

Lemnele au fost confiscate, iar autoutilitara cu care erau transportate a primit decizia de indisponibilizare.