Tort fara coacere cu crema de cocos ! - Healthy Zone Tort fara coacere cu crema de cocos ! - Healthy Zone

Healthy Zone

Tort fara coacere cu crema de cocos !

Torturile si deserturile fara coacerea sunt o alternativa extraordinara pentru acele peroade aglomerate cand nu aveti prea mult timp de stat in bucatarie.

Aceasta reteta de tort va va da pe spate.

Cobinatia de arome si texturi este extraordinara iar dumnoavoastra veti primi cu siguranta numai laude din partea celor dragi.

Incercati aceasta retete si impresionati-va placut familia si pe cei toti dragi.

Ingrediente necesare:

600 de g biscuiti fragezi ( fara crema )

900 de ml de lapte

2 oua

200 de g de zahar

150 de g fulgi de cocos

3 linguri de amidon de porumb

10 g de zahar vanilat

150 de g de unt

Pentr glazura:

3 linguri de zahar

3 linguri de pudra de cacao

20 de g de unt

50 ml de lapte

Mod de preparare

Biscuitii pe care ii alegeti au un rol extrem de important in reusita tortului dumneavoastra.

Acestia trebuie sa fie cat mai proaspeti, fin si daca se poate cu un procent redus de grasimi.

Pentru crema trebuie sa turnati zaharul intr-o cratita mica peste care adaugati laptele si puneti pe foc.

Focul trebuie sa fie mediu si sa amestecati periodic.

Laptele se incalzeste bine pana la fierbere.

Intr-un bol turnati 100 de grame de zahar peste care adaugati doua oua si amestecati bine cu ajutorul unui mixer.

Peste masa omogena adaugati amidonul si amestecati diin nou.

Peste amestec adaugati 1/3 din cantitatea de lapte fierbinte si amestecati.

Amestecand continuu turnati amestecul cu oua in cratita cu lapte si fierbeti crema la foc mic pana cand se ingroasa.

Adaugati zaharul vanilat si nu uitati sa amestecati continuu.

Dupa ce ati luat crema de pe foc adaugati fulgii de cocos si amestecati.

Pentru finetea cremei se aduaga unt dupa gust.

Tava in care veti monta tortul se unge cu crema.

Adaugati primul strat de biscuiti si alternati cu un strat de crema.

Ultimul strat trebuie sa fie crema.

Da-ti tortul la frigider pentru cel putin o ora.

Pentru glazura trebuie sa amestecati bine toate ingrediente intr-o cratita iar mai apoi sa adaugati cratita pe foc si sa amestecati bine la foc mic, continuu.

Dupa ce ati luat glazura de pe foc asteptati cel putin 30 de min iar apoi imbracati tortul.

Savurati acest tort minunat alaturi de cei dragi.

BONUS:

Crema delicioasa pentru torturi – un nou nivel in arta culinara!

Iata o reteta pentru o crema delicioasa, ideala pentru iubitorii de dulciuri.

Iti iti place sa faci torturi, aceasta reteta este minunata pentru tine!

Crema de pranza se combina cu orice pandispan sau prajitura cu ciocolata.

Desertul va fi mult mai bun cu aceasta crema!

Ingrediente:

1 lingura de coniac

175 g de unt

320 g de branza de vaci

65 g lapte condensat

Zahar vanilat

90 g de zahar pudra

Preparare:

Amesteca untul cu zaharul vanilat si cel pudra pana cand vei obtine o masa de culoare alba.

Adauga treptat laptele condensat.

Amesteca incontinuu, cu ajutorul unui mixer la viteza maxima.

Adauga coniacul.

Trece branza printr-o sita, adauga crema si maesteca.