Preparati aceasta delicatesa o data la 2 saptamani si nu veti mai fi nevoiti sa consumati salam vreodata! - Healthy Zone Preparati aceasta delicatesa o data la 2 saptamani si nu veti mai fi nevoiti sa consumati salam vreodata! - Healthy Zone

Healthy Zone

Preparati aceasta delicatesa o data la 2 saptamani si nu veti mai fi nevoiti sa consumati salam vreodata!

Delicatesele obtinute din carne dateaza inca din cele mai vechi timpuri si sunt o optiune excelenta si sanatoasa si in zilele noastre cand exista atatea varietati pe piata.

Urmatorul preparat se obtine prin uscarea carnii, respetiv a muschiului de porc.Uscarea carnii este o metode extraordinara de obtinerea a unor preparate gustoase si sanatoase.

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • sare grunjoasa
  • ierburi de Provence sau piper si alte condimente care va incanta
  • un prosop de bucatarie

Mod de preparare

Muschiul spalat si uscat cu prosop din hartie, se pune pe stergar pe un pat de sare si ierburi se infasoara stergarul in jurul muschiului in asa fel incat sa fie bine infofolit in sare.

Nu stiu de ce am retinut ca-mi trebuie si-o panzica din aceea pt scurs brnza si-a pus in ea muschiuletul, dar nu este nevoie, e suficiet stergarul de bucatarie.

Se pune in frigider, in sertarul pt legume si se lasa acolo 4-5 zile dupa cele 4-5 zile se poate servi, taiat in felii subtiri.