Incercati aceasta reteta delicioasa de rulouri de pui ! - Healthy Zone Incercati aceasta reteta delicioasa de rulouri de pui ! - Healthy Zone

Healthy Zone

Incercati aceasta reteta delicioasa de rulouri de pui !

Daca nu stiti cum sa mai gatiti pieptul de pui aceasta reteta de rulouri delicioase cu bacon si busuioc va vine in ajutor.

Acest preparat este extrem de simplu iar rezultatele sunt minunate si vor fi apreciate de toata familia.

Aceasta reteta face parte din bucataria italiana si poti fi preparate si cu cascaval sau cu rosii uscate.

Incercati-le cat mai curand si toti ce dragi vor fi cuceriti de aroma si textura lor.

Ingrediente:

400 g de piept de pui

1 legatura de busuioc

2-3 linguri de ulei de masline

100 ml vin alb sec

100 g de bacon

ierburi italiena dupa gust

2 catei de usturoi

piper negru macinat

Mod de preparare

In prima etapa trebuie sa taiati fileul de pui bacati de marime medie, iar peste carne se adauga piper negru macinat si condimente.

Pe fiecare bucata e carne se aseaza cate o frunza de busuioc.

Dupa ce se ruleaza, puiul este invelit intr-o fasie de bacon.

Separat, usturoiul se curata si se piseaza cu cutitul.

Usturoil se prajeste in tigaie in ulei incins timp de 60 de secunde.

Dupa ce ati indepartat usturoiul adaugati rulourile in tigaie.

Prajiti-le pana se rumenesc, iar apoi adaugati vinul si gatiti pana cand lichidul se va evapora.

Pofta buna alaturi de toti cei dragi !

BONUS:

Placinta cu piept de pui si cascaval- o mancare sanatoasa cu putine calorii

Va oferim o reteta delicioasa , saraca in calorii, insa este  ideala pentru pranz sau cina si este extrem de delicioasa.

Reteta este usor de preparat si poate fi incercata si de catre cei care tin dieta.

Ingredientele necesare:

-sare dupa gust

-1/2 lingurita de praf de copt

-condimente(piper negru,curry)-dupa gust

-50 grame de casvacal cu continut scazut de grasimi

-2 oua mici

-50 grame faina

-150 ml lapte

-300 grame file de piept de pui fiert

Mod de preparare:

Taiati fileul de pui marunt.

Bateti ouale su lapte si sare si adaugati faina , condimentele si praful de copt.           

Veti obtine un aluat nu prea dens in care adaugati cascavalul ras si bucatile de carne.

Dupa ce amestecati bine, asezati aluatul intr-o forma de copt.In cuptorul preincalzit la 200 de grade, timp de 30-40 de minute, coaceti placinta.

Aceasta placinta poate fi preparata si la Multicooker.