Fotografiile care demonstrează că nu avem nici o idee despre modul în care cresc alimentele! - Healthy Zone Fotografiile care demonstrează că nu avem nici o idee despre modul în care cresc alimentele! - Healthy Zone

Healthy Zone

Fotografiile care demonstrează că nu avem nici o idee despre modul în care cresc alimentele!

Acum, cu totii stim că laptele provine de la vaci.

Cu toate acestea, ideea este că multi nu are prea avem idee despre cum cresc anumite alimente sau cum arată.

În funcție de locul în care locuiți, doar o mică parte din oameni își cumpără efectiv produsele și carnea la nivel local.

Pentru majoritatea oamenilor, ei consuma alimente care au parcurs sute sau mii de kilometrii, însoțite de conservanți „împrospătați”, înainte de a ajunge la farfurie.

Deci, în aprecierea noastră pentru alimentele, am găsit niște alimente des consumate de care nu aveam idee cum arata in forma lor primara.

Semințe de susan

Tăiați niște păstăi mici și veți găsi semințe de susan toate aliniate în rânduri mici!

Fistic

Da, niciun ambalaj din plastic aici.

Fisticul crește pe copaci și arată foarte frumos înainte de a-și pierde culorile și sunt recoltați!

Vanilie

De obicei primim extrasul, dar vanilia arata ca fasole verde.

Odată ce se recoltează și se usucă vanilia, devine maro, cu care suntem mai familiarizați.

Migdalele

Ca și fisticul, migdalele cresc și în ciorchini pe copaci.

Scorțișoară

Această coajă de scorțișoară este de departe cum arataconsimentelepe care le folosim in desterturi si vin fiert.

Șofran

Condimentul adesea scump și delicat începe ca o floare!

Dar stigmatele (sau, sau firele roșii care cresc spre exterior) sunt smulse și uscate înainte de a fi adăugate pentru a da aromă, culoare sau culoare unui preparat de mancare.

Caju

Aproape că arată extraterestru!

Cajuul este de departe cel mai ciudate pe această listă de alimente.

Cacao sau boabe de cacao

Aceasta este una pe care probabil nu v-ați aștepta.

Înainte ca aceste fasole să fie uscate și prelucrate, asa arată boabele proaspete de cacao!

Anghinare

Aceste plante bulbere cresc din pământ, dar rareori le vedeți în mediul lor natural.

Quinoa

De la quinoa albă la quinoa roșie, această sămânță trece printr-o mulțime de transformari.

BONUS:

10 alimente toxice pe care n-ar trebui sa le mai mananci (cauzeaza cancer)

Ar trebui sa te feresti de alimentele care nu sunt naturale si care trec prin diferite procese de productie, unde li se adauga aditivi care sunt cancerigeni.

Aceste alimente iti dezechilibreaza nivelul PH-ului si iti lasa corpul mai acid, propice pentru dezvoltarea celulelor canceroase si a tumorilor.

Iata unele din cele 10 alimente:

Zaharul rafinat-trebuie sa eviti zaharul rafinat care pune stres pe sistemul nervos, ficat pancreas si sistemul digestiv.

Cauzeaza obezitate si diabet.

Poti sa-l inlocuiesti cu indulcitori naturali ca mierea de albine si zaharul din fructe.

Faina alba-afecteaza nivelul insulinei si duce in final la obezitate.

Pune presiune pe pancreas.

Faina procesata nu mai are fibre.

Lapte dulce-devenim odata cu varsta mai intoleranti la lactoza, ceea ce duce la balonare.

Corpul nostru devine mai acid si mai predispus la boli inflamatorii precum artrita.

Bea lapte din nuci, migdale, cocos si orez; este mai sanatos.

Mancarea de fast-food-plina de grasimi saturate si sodiu duce repede la obezitate, diabet si boli cardiovasculare.

Este daunatoare si pentru tensiune, asa ca opriti-va din mancatul burgerilor.

Evita carnea procesata-carnea procesata este plina de sodiu si nitriti care cresc aciditatea corpului si dezvolta celulele canceroase.

Cauzeaza obezitate, diabet, consumul lor duce la cancerul de colon.

Gustoasele gogosi-sunt pline de zahar rafinat, faina alba si grasimi trans, ingredientele cele mai nocive.

Mancand gogosi te poti imbolnavi de diabet si boli cardiovasculare.

Chipsurile crocante din cartofi-prajelile contin acrilamida un carcinogen.

Nu manca chipsuri.

Sa bei bauturi carbogazoase e nesanatos-daca bei 2 sticle de bauturi carbogazoase pe saptamana poti face cancer de pancreas.

Intr-o sticla de suc gasesti 10 lingurite de zahar rafinat, 30-55 g de cafeina si sulfiti; sunt corozive si afecteaza oasele.

Margarina are grasimi procesate-are grasimi trans pe care corpul nu le poate digera si le absoarbe.

Creste nivelul colesterolului si ataca vasele de sange.

Mancarea procesata face ca ficatul sa lucreze mai mult si sa-l deterioreze.

Supa din conserve ne face rau- contine atata sodiu cat pentru o zi intreaga.

Sodiul retine lichidele in corp, ceea ce poate duce la infarct si tensiune arteriala.